12 iul. 2022 | 17:15

CRBL s-a îmbogățit cu o singură pereche de adidași! Câte mii de euro valorează, de fapt: „Îi dau și cu 10 mii”

Monden
CRBL s-a îmbogățit cu o singură pereche de adidași! Câte mii de euro valorează, de fapt: „Îi dau și cu 10 mii”
Cum s-a imbogatit CRBL de la o pereche de adidasi

Invitat în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV, CRBL și-a șocat fanii atunci când le-a dezvăluit că revine în România. După 6 ani pe care i-a locuit în Spania, alături de soția sa Elena și fiica lor, Alessia, fostul Faimos de la Survivor 2022 a mărturisit motivul pentru care revine pe plaiurile mioritice.

CRBL se mută înapoi în România

Face el ce face și mereu își surprinde fanii cu ceva nou. Recent, CRBL i-a mărturisit lui Cătălin Măruță cea mai importantă decizie pe care a luat-o în ultimul timp. După ce timp de 6 ani a locuit în Spania, alături de familie, artistul s-a hotărât să se mute înapoi în țară.

CRBL a recunoscut că soției sale, Elena, îi este tare dor de România, iar fostul Faimos de la Survivor 2022 pregătește multe proiecte muzicale pe meleagurile natale, spre bucuria fanilor săi.

„Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie. Vreau să revin pe plaiurile mioritice din septembrie. Vreau să fac muzică, să continui ce am început, mai am proiecte.

Elena are si ea proiectele ei, îi este foarte dor de țară. Alessia are deja 12 ani, nu mă mai pot fâțâi de colo colo, își face și ea prieteni, vorba aia. Vrea să cânte, să facă un proiect k-pop si trebuie să o ajut.

Am făcut deja demersurile să o mutăm la școală în România, se intoarce la vechea ei școală. Căutam și chirie, mă duc să văd de apartament, e problema mare de tot. Avem multe de făcut.”, a declarat CRBL în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Cum s-a îmbogățit CRBL de la o pereche de încălțăminte

CRBL se pregătește să se mute înapoi în România, iar demersurile pentru revenirea în țară presupun multe planuri de făcut. În primul rând, artistul caută să închirieze un apartament pentru familia sa, dat fiind faptu că și-a vândut proprietățile acum 6 ani, când s-a stabilit în Spania.

Apoi, solistul i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că are foarte multe lucruri de transportat, în special aparatura de studio, care cântărește extrem de mult.

Când vine vorba de haine și încălțăminte, CRBL este pasionat de pantofi sport, având peste o sută de perechi de astfel de articole, dintre care una valorează 17.000 de euro. Vedeta se gândește să o vândă la un preț de 10 mii de euro.

„Îmi trebuie vreo 4 tone de lucruri să mut. Studio-ul audio, studio-ul video, toată aparatura, hainele, am 100 de perechi de adidasi, cred ca fac o licitatie cu ei.

Am o pereche care costă 17 mii de euro. Am dat 400 de euro pe ei acum mulți ani și văd că le-a crescut valoarea. Îi dau și cu 10 mii.

Am 600 de kendame pe care le păstrez la Dubai. Am biciclete, motocicleta, caiac. Mașinile le vindem, nu le putem aduce în țară.”, a completat CRBL la PRO TV.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro