De ce să pui zaț de cafea în șamponul de păr. Trucul e genial, îl vei folosi mereu

De ce să pui zaț de cafea în șamponul de păr. Trucul e genial, îl vei folosi mereu
Care este motivul pentru care este bine să pui zaț de cafea în șamponul de păr?

Care este motivul pentru care este bine să pui puțin zaț de cafea în șamponul pentru păr. Multe doamne și domnișoare fac asta și au văzut efectele dorite. Trucul este genial, simplu, rapid, ieftin și la îndemâna tuturor pentru o podoabă capilară excepțională. La ce te ajută asta și cum trebuie să procedezi pentru un păr fantastic? Iată recomandările unui specialist. Cu siguranță o să dai mai departe acest sfat!

Truc pentru păr: pune zaț de cafea în șamponul de păr

Zațul de cafea este folosit în unele tratamente naturiste. Cu siguranță mulți dintre oameni și-au făcut cel puțin o dată scrut cu ajutorul acestuia. Iată că el ajută și la un scalp sănătos!

Deși pare inițial un truc inutil sau greu de făcut, nu este așa. Poate te gândești că vei da jos foarte greu pulberea de cafea din firele de păr, dar nu e nevoie de prea multă muncă.

Dacă vrei un păr voluminos și strălucitor, trebuie să ai grijă de rădăcină și de scalp. Exfolierea lui este importantă și te ajută să ai un volum de invidiat.

O spălare normală a scalpului ajută doar la îndepărtarea pielii moarte, dar în restul timpului se poate forma un strat care blochează glandele sebacee.

Acest lucru aduce firul de păr în stadiul în care să fie gras și fără nicio formă. Un exfoliat pentru scalp funcționează în același mod ca unul pentru chipul tău. El îndepărtează stratul superior de piele keratinizată și curăță în profunzime.

De ce ai nevoie?

Acest remediu este recomandat în special persoanelor care au părul predispus la căderea excesivă, dar poate fi folosit și de oamenii care au un păr uscat și tern.

Folosește scurb-ul înainte de a te spăla pe păr. Masează ușor pielea capului fără să iriți zona și clătește cu apă călduță. Pune șampon și spală-te cum ai face-o în mod normal, ulterior aplică balsam și clătește.

Aplicarea trucului se face o dată pe săptămână. Dacă vei trece de mai multe ori prin acest proces, vei usca întrec scalpul și este posibil să te confrunți cu cojițe.

De asemenea, este utilă și o perie exfoliantă din silicon. Ai nevoie să amesteci 4 lingurițe de zahăr, 2 lingurițe de semințe de in și 1 linguriță de oțet de cidru de mere.

Specialiștii susțin ca, dacă ai părul vopsit, după acest proces este bine să aplici ulei hidratant la vârfuri. Cu siguranță podoaba ta capilară va arăta fantastic după acest ,,tratament”.