Cum scapi de firele albe de păr acasă. Trucul ieftin și rapid care te ajută să le maschezi

Cum scapi de firele albe de păr acasă. Trucul ieftin și rapid care te ajută să le maschezi
Cum scapi de firele albe de păr?

Multe doamne și domnișoare în special încearcă să scape de firele albe nedorite care pot apărea din mai multe cauze. Există un truc ce te scapă de vizitele dese la salonul de înfrumusețare. Ce poți face chiar la tine acasă ca să scapi de această problemă și care sunt lucrurile de care ai nevoie? Specialiștii vin cu recomandări care cu siguranță te vor ajuta. Nu mai este nevoie să îți vopsești atât de des părul!

Truc pentru fire albe: cum să scapi de ele ieftin și rapid?

Părul cărunt aduce un moment de cumpănă în viața unei femei în special. Mulți dintre bărbați nu țin neapărat să îl acopere, timp în care doamnele și domnișoarele vor să nu se mai vadă și fac multe sacrificii pentru asta.

Unele dintre ele își vopsesc foarte des rădăcinile, dar nu este cea mai sănătoasă opțiune pentru că scalpul trebuie să respire și să se refacă. Există totuși un tratament în acest sens.

Trebuie să știi că este o soluție 100% naturală și încercată deja de multe persoane, iar cercetările susțin că este cel mai bun remediu.

Principalele cauze care aduc la apariția părului cărunt sunt cele ereditare, așa că dacă ai în familie rude care au început să încărunțească devreme, este foarte posibil să pățești și tu la fel.

De asemenea, stresul ridicat și o viață dezechilibrată te poate aduce în acest punct. Mai mult decât atât, un șoc suferit din diverse motive te poate face să ai părul cărunt chiar peste noapte.

Ce trebuie să faci?

Mulți oameni au folosit uleiul de cocos pentru a combate firele albe. Ce trebuie să faci? Încălzește ulei de cocos într-un recipient la cuptorul cu microunde și folosește-l pentru a-ți masa părul, de la rădăcină până la vârfuri.

Aplică peste tot și lasă să acționeze preț de cel puțin 10 minute. Dacă simți că părul tinde să devină mai uleios, folosește-l pe post de balsam la o simplă spălare, ulterior clătește.

Este recomandat să freci bine cu șampon și să clătești încă o dată părul pentru a nu rămâne ulei prea mult pe lungime. Dacă simți nevoia de o împrospătare, nu ai timp de acest ritual și nici nu ajungi la ședința de vopsit, un spray instant pentru culoarea rădăcinilor e tot ce îți trebuie.

Acesta se găsește la orice supermarket, are un preț modest și este o soluție de moment când te grăbești la un eveniment special unde vrei să arăți fantastic.