17 mart. 2022 | 23:51

Cum scapi de firele albe de păr acasă. Trucul ieftin și rapid care te ajută să le maschezi

Utile
Cum scapi de firele albe de păr acasă. Trucul ieftin și rapid care te ajută să le maschezi
Cum scapi de firele albe de păr?

Multe doamne și domnișoare în special încearcă să scape de firele albe nedorite care pot apărea din mai multe cauze. Există un truc ce te scapă de vizitele dese la salonul de înfrumusețare. Ce poți face chiar la tine acasă ca să scapi de această problemă și care sunt lucrurile de care ai nevoie? Specialiștii vin cu recomandări care cu siguranță te vor ajuta. Nu mai este nevoie să îți vopsești atât de des părul!

Truc pentru fire albe: cum să scapi de ele ieftin și rapid?

Părul cărunt aduce un moment de cumpănă în viața unei femei în special. Mulți dintre bărbați nu țin neapărat să îl acopere, timp în care doamnele și domnișoarele vor să nu se mai vadă și fac multe sacrificii pentru asta.

Unele dintre ele își vopsesc foarte des rădăcinile, dar nu este cea mai sănătoasă opțiune pentru că scalpul trebuie să respire și să se refacă. Există totuși un tratament în acest sens.

Trebuie să știi că este o soluție 100% naturală și încercată deja de multe persoane, iar cercetările susțin că este cel mai bun remediu.

Principalele cauze care aduc la apariția părului cărunt sunt cele ereditare, așa că dacă ai în familie rude care au început să încărunțească devreme, este foarte posibil să pățești și tu la fel.

De asemenea, stresul ridicat și o viață dezechilibrată te poate aduce în acest punct. Mai mult decât atât, un șoc suferit din diverse motive te poate face să ai părul cărunt chiar peste noapte.

Ce trebuie să faci?

Mulți oameni au folosit uleiul de cocos pentru a combate firele albe. Ce trebuie să faci? Încălzește ulei de cocos într-un recipient la cuptorul cu microunde și folosește-l pentru a-ți masa părul, de la rădăcină până la vârfuri.

Aplică peste tot și lasă să acționeze preț de cel puțin 10 minute. Dacă simți că părul tinde să devină mai uleios, folosește-l pe post de balsam la o simplă spălare, ulterior clătește.

Este recomandat să freci bine cu șampon și să clătești încă o dată părul pentru a nu rămâne ulei prea mult pe lungime. Dacă simți nevoia de o împrospătare, nu ai timp de acest ritual și nici nu ajungi la ședința de vopsit, un spray instant pentru culoarea rădăcinilor e tot ce îți trebuie.

Acesta se găsește la orice supermarket, are un preț modest și este o soluție de moment când te grăbești la un eveniment special unde vrei să arăți fantastic.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro