De ce să pui neapărat un cartof crud mărunțit în carnea pentru perișoare, potrivit experților bucătari. Gospodinele istețe apelează mereu la acest truc. Așadar, cărui ingredient îi poate lua cu succes locul cartoful, atunci când vine vorba de prepararea perișoarelor, vedeți în rândurile de mai jos.
Gospodinele vor afla astăzi un truc pe care cu siguranță îl vor folosi când vor prepara ciorbă de perișoare. Astfel, oul care se folosește pentru prepararea perișoarelor poate fi înlocuit de cartof.
Oul dă culoare și gust anumitor preparate și este un ingredient esențial al anumitor rețete. Dar, astăzi, vă vom sugera câteva opțiuni pentru a reuși să înlocuiți acest ingredient, în funcție de preferințele fiecărei gospodine.
Astfel, pentru a prepara perișoarele fără ajutorul oului veți avea nevoie de un cartof, usturoi, ceapă și bineînțeles, carne tocată. Cartoful crud se răzuie bine și se scurge. Apoi se adaugă peste carnea tocată, ceapa (mărunțită) și usturoiul (mărunțit). Se asezonează cu sare și piper.
Deși poate reprezenta o metodă puțin mai complicată, dacă vom folosi piureul de legume ca înlocuitor al oului, ne vom putea bucura de o rețetă delicioasă. Legumele (în funcție de ce alegeți) vă pot înșela puțin la cantitate, astfel că se recomandă să folosiți mai multe, pentru orice eventualitate. Iar dacă vă rămân, le puteți consuma și sub această formă.
Tot ce trebuie să faceți este să tocați legumele pentru care ați optat și să le adăugați restul ingredientelor pentru perișoare. Astfel, rețeta preparată va avea gustul și savoarea pe care v-o doriți și, în plus, va fi și mai sănătoasă.
De asemenea, poți înlocui oul la perișoare cu o bucată de brânză de soia, tofu așa cum este recunoscut acest preparat. Veți avea nevoie doar de 60 de grame de tofu pasat, pentru a vă bucura de niște perișoare mult mai sănătoase și mai aromate. În afară de bucata de tofu, se adăuga la prepararea perișoarelor și celelalte ingrediente necesare.
Puteți găsi cu ușurință pudră de proteine de soia în magazinele naturiste, element ce poate fi folosit cu succes la prepararea perișoarelor, aceasta înlocuind oul.
Pudra de proteine de soia reprezintă o modalitate foarte bună de a înlocui oul și aveți nevoie doar de această pudră și de apă. Amestecați într-o bol o lingură din pudra de proteine de soia, împreună cu 45 de ml de apă. Amestecul va intra în compoziția de perișoare.