28 iul. 2021 | 13:33

De ce să pui bicarbonat de sodiu în pământul florilor. Trucul este genial

Diverse
De ce să pui bicarbonat de sodiu în pământul florilor. Trucul este genial
Trucuri cu bicarbonat de sodiu. Cum îți poate salva florile

Bicarbonatul de sodiu este produsul favorit al gospodinelor din toată lumea, mai ales pentru că acesta este extrem de versatil și poate să fie folosit în bucătărie, la curățenie, dar și în grădină! Trucul descoperit acum este spectaculos.

Secretul s-a aflat! Cum ajută bicarbonatul de sodiu la creșterea florilor

Bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de foarte multe probleme într-un timp foarte scurt! Mai mult, nu o să mai cumperi o grămadă de produse cu substanțe chimice dacă te folosești de acest ingredient minune ce are foarte multe proprietăți.

Grădinile sunt foarte greu de îngrijit vara, mai ales pentru că apar diverși factori ce pot să îți dea bătăi de cap. Spre exemplu, căldura poate să usuce florile și legumele, iar unele plante nu o să crească perfect pentru că nu au parte de solul de care au nevoie.

În momentul în care apar și dăunătorii, povestea devine complicată! Este bine să te folosești de trucurile bio ce implică diverse produse din casă pentru a scăpa de probleme fără a da foarte mulți bani! Efectele sunt, de fiecare dată, uluitoare.

Trucuri cu bicarbonat de sodiu. De ce trebuie să pui produsul în solul florilor

Atunci când vine vorba de flori, fie că sunt în ghiveci sau plantate în grădină, ele pot să fie dificil de întreținut. Plantele au diferite pretenții, așa că este bine să știi că unele își doresc să aibă parte de un sol alcalin, greu de obținut.

Begonia, mușcata și hortensia produc flori extrem de frumoase și parfumate, așa că este bine să fie îngrijite așa cum trebuie pentru a înfrumuseța orice loc în care sunt puse. Ele au nevoie de un sol alcalin pentru a crește într-un mod sănătos.

Cu acestea fiind spuse, adaugă puțin bicarbonat de sodiu în solul florilor pentru a te asigura că ele au parte de un mediu potrivit pentru a înflori. O să observi că plantele o să fie mult mai sănătoase după ce s-a adăugat acest ingredient ce se află în casele tuturor românilor.

Bicarbonatul de sodiu, preferat de gospodine. Cum te ajută, de fapt

De asemenea, dacă te confrunți cu diferiți dăunători ce vor să se înfrupte din plantele tale din grădină, pulverizează soluție de bicarbonat pentru a ține departe viermii ce sunt atrași de cultura ta, în special de varză.

Ținând cont că bicarbonatul de sodiu este nontoxic și nu dăunează plantelor, spre deosebire de alte produse, o să te bucuri de flori frumoase pe toată perioada anului, dar o să scapi și de diferite probleme ce îți pun în pericol legumele ce trebuie să fie pusă pe masa familiei.

PlaySport
A umilit-o public pe Anamaria Prodan: „Îi dau bani lunar: 2.000 de euro! Cere și extra”
Ego.ro
INCREDIBIL cum arată Andra FĂRĂ haine! A renunțat și la lenjeria intimă, doar Măruță o vede așa
Digi24
SUA avertizează: China ajută Rusia să câștige războiul cu Ucraina. Îi trimite echipamente și imagini de pe front
Cancan.ro
Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: „I-a luat tot, și viața, și tot ce…”
GSP.ro
Nu a ținut pasul. O artistă faimoasa a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”
Stirile PROTV
Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea autostrăzii A1. „S-a găsit încă o mână și un picior”
Romania TV
Reghecampf, ÎNŞELAT de Anamaria în timpul CĂSNICIEI! Unde se iubea impresara cu AMANTUL
Capital.ro
A murit marele actor. Lumea l-a adorat pentru sufletul lui. A lăsat un gol imens
EVZ.ro
Bateriile lăsate la soare. O greșeală care poate să coste scump
Adevarul
Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni
BZI.ro
Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look! Fanii nu au știut inițial cine este – FOTO
Spynews.ro
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Libertatea.ro
Cum a ajuns „brancardierul morții” să ucidă oameni ai străzii. „Dacă era respins sau întrerupt, Bota reacţiona violent”
Sport.ro
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Schimb de replici între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, imediat după cununia civilă! Oana Moșneagu nu a mai suportat și a intervenit: ”Ăștia suntem noi!”
Redactia.ro
Englezii s-au convins! Cine e jucătorul din SuperLiga României în stare să valoreze 40.000.000€
Digisport.ro
Prodanca îl face praf pe Reghecampf, după ce a acuzat-o de amantlâc: „Să treci pe la noi să-ți dăm 2000 de euro că nu te mai vezi de mizerie”
Click.ro
De necrezut! Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. "Regina TikTok-ului" cere donații pentru a-și pune dantura: "Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul..."
Viva.ro
Un mare actor, iubit de public, a ajuns de nerecunoscut! Imaginile au emoționat mii de oameni
Unica.ro
Filmul care face furori pe Netflix. O poveste de dragoste ieșită din tipare
EVZ.ro
CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales să se separare, după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe...” / FOTO
Spynews
Anunț pentru proprietarii de apartamente. Chiriașii au INTERZIS
Capital.ro
Florile care protejează legumele din grădină împotriva dăunătorilor. Toți românii care stau la curte trebuie să știe asta
Antena 3
Antonia, noi imagini devenite virale în timp record. Fanii au fost luați prin surprindere
TV Mania
Încă o despărțire în showbiz! Păreau extrem de îndrăgostiți, dar și-au spus „Adio”, iar motivul este total neașteptat. S-a aflat totul acum: „Nu a vrut...”
Avantaje
Dispare SCHENGEN! Au început CONTROALELE la GRANIȚĂ!
Mediaflux
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Îți amintești de Nicolas Alex, băiatul „Super-Super” care făcea furori cu videoclipurile sale de la bâlci în 2017? Cum arată acum
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro