De ce s-a vaccinat Dorian Popa, de fapt. Artistul a spus purul adevăr după inoculare VIDEO

Dorian Popa s-a vaccinat anti covid-19, iar totul a fost documentat într-un dintre vloggurile lui. Momentul în care a primit doza de vaccin a postat și pe pagina de Facebook Ro Vaccinare a  Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

De ce s-a vaccinat Dorian Popa, de fapt

Dorian Popa a explicat și motivele pentru care a decis să se vaccineze, spunând că nu o face pentru sănătate, ci dintr-un alt motiv.

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

El a explicat faptul că în ultimii ani a făcut peste 10 vaccinuri, printre care cele obligatorii la călătoriile în țări precum Africa sau Asia.

Artistul s-a vaccinat cu Pfizer și deși a recunoscut că are emoții, lucrurile au decurs conform planului și nu s-a întâmplat nimic neprevăzut. Cântărețul a mai precizat că și mama lui s-a programat pentru vaccin iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit să își facă vaccinul.

Dorian Popa le-a arătat fanilor toate procedurile de vaccinare. De la sosirea în centru, până la completarea actelor și până la injectarea propriu zisă.

Cum a fost experiența vaccinului pentru Dorian Popa

Cadrul medical care i-a administrat serul de la Pfizer i-a arătat lui Dorian cum arată vaccinul, data la care a fost produs, dar și data expirării.

Artistul spune că a făcut o mulțime de vaccinuri pentru emisiunile la care a participat în ultimii ani.

”Eu sunt nemișcat, doamnă. Nu-mi spuneți că l-ați și băgat (..). Foarte frumos, doamnă! Nici n-am simțit. Aveți o mână extraordinară. Nici n-am simțit de s-a întâmplat. E o întreagă poveste cu acest vaccin.

În primul rând, vreau să înțelegeți că nu încerc să vă spun să vă vaccinați, eu vă arăt ce aleg să fac cu viața mea și cu corpul meu. Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce la o normalitate mai rapidă. Am făcut vreo 12-13 vaccinuri, așa că mi se pare ușor culmea să vin să mă vait de un vaccin. Înțeleg din ceea ce citesc că va fi obligatoriu pentru a putea călători.

De ce să așteptăm, când putem face această treabă relaxați? Majoritatea prietenilor mei, cadre medicale, m-au sfătuit să fac treaba asta. Nu vrea să intru în subiectul în care vă spun că nu am fost plătit să fac asta. Azi a fost vorba de o alegere pe care am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea și corpul meu”, a spus Dorian către fanii lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI