Ce tatuaj nou și-a făcut Dorian Popa. Le-a arătat fanilor imediat

Dorian Popa și-a surprins fanii cu noul tatuaj. Artistul a făcut anunțul de dimineață, iar tatuajul lui are o semnificație foarte profundă. După ce și l-a tatuat pe celebrul Cheluțu, câinele lui, cântărețul a surprins acum cu o nouă inscripție pe piele.

Ce tatuaj nou și-a făcut Dorian Popa

Dorian Popa este cunoscut pentru stilul lui excentric și efervescent. El și-a făcut tatuajul cu Cheluțu după o provocare primită online. Acum, Dorian a simțit nevoia să mulțumească divinității pentru tot ce îi oferă, așa că s-a tatuat ca să își aducă aminte mereu de asta.

„Pentru că Dumnezeu este alături de mine în fiecare zi și mă ajută să răzbesc prin lumea asta răutăcioasă, ba mai mult de atât, mă ajută să fiu fericit și implinit. Astăzi Dumnezeu va rămâne pe pielea mea. Da, ați auzit bine, un nou tatuaj”, a spus cântărețul pe Instagram.

Așa că nu a mai stat pe gânduri și a plecat spre salonul de tatuaje, acolo unde și-a făcut o cruce pe partea din spate a piciorului. În plus, el a postat pe InstaStory că sesiunea a fost atât de relaxantă încât aproape că l-a luat somnul.

Ce tatuaje are Dorian Popa

Dorian Popa a făcut și un vlog special pentru fanii curioși de tatuajele lui. El a spus are trei tatuaje, două pe umeri, cu mesaje în limba arabă și unul pe coapsă.

Artistul a fost întrebat dacă le regretă și a răspuns că nu neapărat, dar ar fi preferat să nu și le fi făcut și să fi avut pielea curată.

Iată că nu a trecut prea mult timp de atunci și vloggerul a decis să își facă un alt tatuaj, de data aceasta cu mai multă însemnătate.

„Am trei tatuaje. Ar fi impropriu spus că le regret, dar nici nu mai sunt atât de încântat de ele. În sensul că mi-ar fi plăcut mai mult să am pielea imaculată. Am un tatuaj care înseamnă credință, cu litere arabice, unul care înseamnă putere și unul (..) o să încerc să îl arăt să fie cât mai puțin erotic. Astea sunt tatuajele mele”, a spus Dorian.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI