19 aug. 2021 | 18:42

De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt. Ce a făcut el de a scos-o din minți EXCLUSIV

Monden
De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt. Ce a făcut el de a scos-o din minți EXCLUSIV
De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt.

Fără foc nu iese fum, spune o vorbă, și iată că așa s-a întâmplat și în cazul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub sau, mai bine zis, al despărțirii dintre ei.

De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt

Faptul că Viviana Sposub a șters toate imaginile de pe Instagram cu cel pe care îl iubea de un an de zile și nici nu îl mai urmărește pe rețeaua de socializare a atras atenția multora și a fost catalogat drept un semnal de o potențială despărțire. Ieri, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, spunea pentru cancan.ro, că Viviana nu a lipsit, timp de un an, ”nicio secundă” din viața lui.

Însă azi, apropiați ai celor doi au vorbit în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre ruptura care s-ar fi produs între cei doi. Mai exact, Viviana Sposub s-ar fi supărat tare pe partenerul ei de viață și, probabil, asta a determinat-o să șteargă pozele cu el de pe Instagram. Iată detaliile exclusive ale momentului:

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o sansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, ne-au mărturisit apropiați ai celor doi.

George Burcea îi mulțumește Vivianei pentru sprijin

Ce-i drept, George Burcea nu a șters pozele cu ea de pe rețelele de socializare, pesemne că încă speră să o readucă la sentimente mai bune pe frumoasa șatenă.

Tot George Burcea a mai spus că în această perioadă este extrem de ocupat cu proiectele sale, mărturisind că Viviana Sposub i-a fost alături în tot și în toate:

„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a spus George Burcea pentru cancan.ro.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
Capital.ro
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi pentru a avea parte de sănătate și belșug tot anul
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro