Ce a făcut George Burcea după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Ce a făcut George Burcea după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram
Ce a facut George Burcea dupa ce Viviana Sposub a sters pozele cu el de pe Instagram

Veste incredibilă în showbizul românesc. Viviana Sposub a șters toate fotografiile cu ea și iubitul ei George Burcea, iar acum fanii se întreabă dacă cei doi s-au despărțit. Ce a făcut actorul, la scurt timp după. Internauții au observat imediat.

Reacția lui George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters pozele cu el de pe Instagram

Sunt tineri, frumoși și păreau că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Oare s-a rupt lanțul de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea? Chiar dacă nu avem un răspuns la această întrebare, un lucru este sigur. Vedeta de la Vorbește Lumea nu-l mai urmărește pe George Burcea pe Instagram și a șters toate fotografiile în care ea și iubitul ei apăreau împreună.

Admiratorii Vivianei i-au trimis zeci de mesaje prin care au întrebat-o dacă totul este în regulă în relația ei cu George Burcea și dacă cei doi nu mai formează un cuplu. Frumoasa brunetă nu a comentat momentat nimic referitor la acest subiect.

Pe de altă parte, partenerul ei George Burcea a făcut un gest incredibil pentru femeia de care încă ar mai fi îndrăgostit. Actorul încă o urmărește pe brunetă pe rețelele de socializare și, mai mult de atât, a distribuit pe InstaStory unul dintre parteneriatele pe care Viviana Sposub le onorează în mediul online.

„Gospodarul bun se cunoaște după detergent! @viviana.sposub”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a scris pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare iubita lui.

George Burcea și Viviana Sposub, planuri de a avea un copil împreună

Actorul încă păstrează fotografiile cu cea de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la emisiunea Ferma de la PRO TV, semn că ar mai spera ca Viviana Sposub să revină la sentimente mai bune, iar relația dintre ei să continue ca și până acum.

Fanii au rămas surprinși de decizia asistentei de la Vorbește Lumea, mai ales pentru că ea și George Burcea păreau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Mai mult de atât, aparițiile lor în cuplu, atât cele din realitate cât și cele din mediul virtual, emanau fericire și bucurie.

George Burcea părea să aibă intenții serioase cu iubita lui, pe care a dus-o acum câteva luni la țară, pentru a o cunoaște pe bunica sa, femeia care l-a crescut. La un moment dat, actorul și partenera sa se gândeau să aibă un copil împreună, iar internauții nu înțeleg ce s-ar fi putut întâmpla între cei doi amorezi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI