De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt. Ce a făcut el de a scos-o din minți EXCLUSIV

De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt. Ce a făcut el de a scos-o din minți EXCLUSIV
De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt.

Fără foc nu iese fum, spune o vorbă, și iată că așa s-a întâmplat și în cazul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub sau, mai bine zis, al despărțirii dintre ei.

De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt

Faptul că Viviana Sposub a șters toate imaginile de pe Instagram cu cel pe care îl iubea de un an de zile și nici nu îl mai urmărește pe rețeaua de socializare a atras atenția multora și a fost catalogat drept un semnal de o potențială despărțire. Ieri, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, spunea pentru cancan.ro, că Viviana nu a lipsit, timp de un an, ”nicio secundă” din viața lui.

Însă azi, apropiați ai celor doi au vorbit în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre ruptura care s-ar fi produs între cei doi. Mai exact, Viviana Sposub s-ar fi supărat tare pe partenerul ei de viață și, probabil, asta a determinat-o să șteargă pozele cu el de pe Instagram. Iată detaliile exclusive ale momentului:

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o sansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, ne-au mărturisit apropiați ai celor doi.

George Burcea îi mulțumește Vivianei pentru sprijin

Ce-i drept, George Burcea nu a șters pozele cu ea de pe rețelele de socializare, pesemne că încă speră să o readucă la sentimente mai bune pe frumoasa șatenă.

Tot George Burcea a mai spus că în această perioadă este extrem de ocupat cu proiectele sale, mărturisind că Viviana Sposub i-a fost alături în tot și în toate:

„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a spus George Burcea pentru cancan.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe