De ce s-a sinucis, de fapt, actorul Ciprian Nemeșiu. Dezvăluirea halucinantă a fostei iubite

De ce s-a sinucis, de fapt, actorul Ciprian Nemeșiu. Dezvăluirea halucinantă a fostei iubite
Motivul pentru care actorul Ciprian Nemeșiu s-ar fi sinucis

Alegerea tragică a lui Ciprian Nemeșiu șochează și la această oră pe toată lumea. De ce a ales actorul să se sinucidă? Iată dezvăluirea șocantă a fostei iubite! Ce spune aceasta despre motivul care l-ar fi împins să-și ia zilele?

Update: „Dumnezeu să te odihnească, Ciprian Nemesiu! Nu am vorbit noi mult, da o sa îmi amintesc mereu zâmbetul tău bun și bucuria cu care am impro cook-ing-uit… cred ca eram și dator cu o bere, acum o să o dau de sufletul tău profund și neînțeles la timp”, a scris un prieten care își aduce aminte de clipele chiar și puține petrecute cu artistul care a ales să plece mult prea devreme de pe această lume.

Motivul pentru care actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucid. Dezvăluirea fostei iubite

O veste cumplită a cutremurat lumea artistică zilele trecute. Ciprian Nemeșiu a hotărât să-și pună capăt zilelor la doar 39 de ani. Actorul a decis să încheie socotelile cu viața pe data de 8 martie.

Tânărul era de profesie actor și economist, după ce a terminat cursurile Facultății de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relații Economice din cadrul Universității Româno-Americane. Artistul iubea arta și făcea parte din trupa de imporvizație Freeze.

Toți apropiații acestuia au fost șocați când au auzit vestea – Ciprian s-a aruncat în gol de la etaj. Medicii care au ajuns la fața locului au încercat din răsputeri să-l salveze, dar impactul a fost cu mult prea violent.

„Iartă-mă ca n-am simțit că erai singur…zâmbește sus”

Prietenii actorului, dar și fosta iubită s-au arătat devastați de tragedie. Actrița Alexia Lucia Istrate a fost cea care a dezvăluit motivele care l-au împins să-și ia zilele. Acesta nu s-ar fi aflat într-o stare deloc bună, iar ultimele evenimente și nereușite l-au adâncit în trăirile sale l-au făcut să facă în cele din urmă gestul suprem.

„Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zambit…ieri aveam 3 spectacole, ni le-a luat Covid…Iartă-mă ca n-am simțit că erai singur…zâmbește sus!”, a scris actrița pe rețelele de socializare în urma decesului fostului iubit.

„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a spus Alexia Lucia Istrate, fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, informează Click.ro.

„Ciprian nu era căsătorit, era singur, poate și de aceea nu s-a mai regăsit, nu și-a mai făcut nicio relație”, au mai detaliat prietenii acestuia pentru sursa citată, subliind că mama tânărului este sfâșiată de durere. Femeia se gândește că nu poate să facă un ultim gest să-i adune oamenii care l-au iubit pentru a-l conduce pe ultimul drum din cauza restricțiilor impuse de către contextul actual.

  • „Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul de adio al colegilor din trupa de teatru.