Mugur Mihăescu, în depresie la TV. Drama prin care trece actorul: „Îmi vine să plâng! Aici am ajuns”

Mugur Mihăescu, în depresie la TV. Drama prin care trece actorul:
Mugur Mihaescu, revoltat pe autorități

Actorul Mugur Mihăescu trece prin clipe grele după ce autoritățile au decis ca Bucureșiul să intre din nou în scenariul roșu. Patron de restaurante, comediantul a dezvăluit că această decizie l-a zguduit din temelii, mai ales că nu mai este susținut de autorități nici în meseria pe care a făcut-o atâta vreme.

„Promisiunile au rămas doar promisiuni”

Mugur Mihăescu este extrem de revoltat de modul în care autoritățile și-au bătut joc de angajații din industria HoReCa, cărora le-au promis măsuri prin care se va evita afectarea industriei. Din păcate, promisiunile nu s-au concretizat, iar ultimele măsuri de restricție introduse arată că nu există niciun fel de implicare în acest sens.

După ce multe restaurante s-au aprovizionat pentru a putea găzdui cetățenii pe 8 Martie, Capitala a intrat în scenariul roșu, eveniment ce presupune închiderea restaurantelor și pierderea tuturor banilor investiți de patorni în aprovizionarea restaurantelor.

„Au spus un an jumătate doar vorbe! Fapt concret pentru industrie, pentru tot ce înseamnă oamenii afectați de industrie, cu excepția acelui șomaj tehnic care este pomană pentru cei care stau acasă și nu mai au ce pune pe masă… Asta au dat domniile lor timp de un an și jumătate!”, a spus actorul.

Mugur Mihăescu suține că liberalismul care ar trebui să existe în România s-a transformat în cu totul altceva, dar nu este ce ar trebui. Acesta și-a cerut scuze pentru starea în care se află, susținând că nu a mai fost vreodată în acest hal de supărare și dezamăgire.

„Îmi pare foarte rău că am ajuns în situația asta: mișcarea în care eu cred, adică liberalismul este în halul ăsta, indiferent de cine a fost reprezentat. Scuză-mă! Nu m-ai văzut niciodată așa în emisiune!”, a adăugat acesta.

Mugur Mihăescu nu mai este apreciat în calitate de actor

Comediantul a readus în discuție conflictul apărut în urma prestației sale din noaptea dintre ani, fiind aspru criticat pentru zădărnicirea combaterii bolii, în urma rolului pe care l-a jucat, cât și a replicilor rostite. Din păcate, Mugur Mhăescu consideră că nu îi mai este apreciat talentul umoristic, susținând că se simte mai îngrădit decât pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

„Nu mai pot nici să râd! Meseria mea a fost umorul! Eu nu mai pot să fac comedie! Dacă fac comedie, mi-e dezbătută! Cum îndrăznesc să critic?! Mi s-a șters zâmbetul de pe buze! Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Dintr-un tip vesel, jovial… n-am simțit chestia asta nici pe vremea lui Ceaușescu! Și atunci făceam haz de necaz. Acum nu mai am haz.”, a mai spus Mugur Mihăescu, potrivit Antena3.

Urmăriți Playtech.ro și pe