De ce Pepe nu vrea să participe la Surviror. Artistul a vrut ca fanii să afle direct de la el

De ce Pepe nu vrea să participe la Surviror. Artistul a vrut ca fanii să afle direct de la el
Motivul pentru care Pepe a refuzat să participe la Survivor

Pepe ar fi avut posibilitatea să se afle printre vedetele care au parte de experiența unică în viață de la Survivor, dar a refuzat. Care este motivul pentru care celebrul artist nu a acceptat propunerea șefilor Kanal D?

Survivor România 2021: motivul pentru care Pepe nu a acceptat să facă parte din nou sezon

Pepe este unul din artiștii de la noi extrem de iubiți de public, iar încă de la prima apariție a reușit să rămână la fel de interesant pentru cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare sau în turnee peste tot în țară.

Dată fiind popularitatea sa și interesul pe care-l trezește în rândul românilor, ar fi putut fi una din vedetele potrivite pentru cel mai aspru proiect de la noi. Cu toate astea, juratul de la „Next Star” nu a acceptat propunerea șefilor Kanal D.

Deși este o persoană competitivă, nu a participat până acum la competiția sportivă din cauza unor condiții pe care nu le poate respecta – nu poate să stea fără telefon și se enervează foarte repede.

„Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine”

„Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic. Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu”
Pepe (Sursa: youtube.com – bar online)

Mai crede artistul în iubire după eșecul celor două mariaje?

 „Am învățat să fim fericiți și să ne bucurăm de viață, avem doi copii frumoși, așa că nu-mi doresc decât să ne bucurăm de creșterea și de evoluția lor. Cu siguranță viața îmi va oferi surprize sentimentale și nu neapărat că le aștept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuția. 

Suntem oameni tineri, oameni frumoși, iar dragostea nu are vârstă. Și nu cred că asta e dorința prioritară în momentul de față. Acum ne axăm pe creșterea copiilor, pe educația lor, care e cea mai importantă, și pe carieră”, a declarat celebrul jurat de la „Next Star” în cadrul unui interviu pentru viva.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI