Pepe a câștigat prima bătălie la tribunal. Raluca Pastramă suferă după decizia asta

Pepe, prima victorie în instanță în divorțul de mama copiilor săi

Pepe are câștig de cauză în prima bătălie de la tribunal în scandalul cu mama copiilor săi. Magistrații au decis că Raluca Pastramă mai are de dus până să iasă din această situație triumfătoare.

Pepe, victorie în instanță

Ionuț Pascu are câștig de cauză în prima bătălie dusă în instanță pentru averea pe care o are de împărțit cu mama copiilor săi. Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea împotriva încă soțului său în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția solistului de muzică latino o conduce.

Mai exact, din mariajul celor doi au rămas bunuri de sute de mii de euro pe care cei doi le aveau pe firmă și care sunt la moment disputate la partaj. ‘Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii.

Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței’, se arată în hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.

Ambii soți sunt acționari la firma deschisă în sectorul 2 la care femeia e directoare. În bunurile cuprinse se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 de euro.

Zvonurile arătau că Pepe ar fi încercat să o elimine pe femeie din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să acționeze în instanță și să-i deschidă un proces pe care acum l-a retras.

Raluca este acum cea care caută pace în scandalul cu soțul său

De asemenea, aceasta nu e singura acțiune legală făcută împotriva soțului său. Amintim că bruneta a reclamat la finele anului trecut că a fost agresată de cântăreț, cerând astfel un ordin de restricție împotriva lui, lucru care ar fi fost o bilă neagră vizavi de custodia fetelor pentru care se luptă și vedeta. În cele din urmă, femeia a renunțat la acuzații în urma sfaturilor primite și de cei dragi.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie’, spuneau apropiații cuplului, în urmă cu ceva timp.

„Sunt multe lucruri de rezolvat”

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”
Apropiații celebrilor soți Pepe și Raluca Pastramă, aflați în plin proces de divorț (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI