Culiță Sterp, dat de gol de Carmen de la Sălciua. Ce a făcut vedeta de la Survivor România

Culiță Sterp, dat de gol de Carmen de la Sălciua. Ce a făcut vedeta de la Survivor România
Culiță Sterp, dat de gol de Carmen de la Sălciua

Căsnicia lui Carmen de la Sălciua cu artistul Culiță Sterp a lăsat o amprentă în sufletul fanilor amândurora, cât și în cel al cântăreței, cel puțin asta reiese din cel mai recent interviu acordat pentru Kanal D. După o relație de dragoste tumultoasă, o căsnicie scurtă, presărată cu reproșuri, o despărțire neașteptată și o reconciliere controversată, cei doi și-au luat în sfârșit ”adio”. Și dacă admiratorii lor așteptau încă o împăcare, drumurile lor sunt acum ramificate, căci Culiță va avea un copil cu o altă femeie.

Carmen de la Sălciua, interviu despre trecut. L-a dat de gol pe Culiță Sterp

Detaliul interesant este că viitoarea soție a lui Culiță, Daniela, cu care se cunoștea încă din școală, a fost prezentă la nunta celor doi, ca invitat din partea cântărețului. La acel moment, femeia nu i-a atras atenția lui Carmen, considerând-o un simplu invitat, dar pare-se că aceasta s-ar fi apropiat de atunci ceva mai mult de faimos.

„Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme, eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba. Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!.

Si atunci când mergeam la evenimente el era un bărbat curtat, care atrage atenția, doar că ceea ce ne-a separat pe noi probabil este faptul că el se bucura foarte tare de chestia asta și uneori chiar acționa, adică… Subiectul divorțului și al mariajului nostru este un subiect închis de mult timp.

M-a făcut să am anumite blocaje pentru că să treci printr-un divorț e un lucru destul de greu. Eu am crezut că va fi simplu, am crezut că va fi o despărțire oarecare, însă nu a fost așa, pentru că probabil am iubit, ca oricare altă femeie. Mi-am dorit o căsnicie, dar lucrurile nu au stat așa și viața merge mai departe. Întotdeauna am avut abilitatea să mă ridic și să merg mai departe”, a declarat Carmen de la Sălciua.

„Tot ce am făcut, am făcut pentru el”

„Nu aș schimba nimic, este un om pe care l-am iubit. Tot ce am făcut, am făcut pentru el și cu el din suflet și nu aș schimba nimic. Mi-a fost alături în fiecare moment, și când eram foarte fericită și când eram foarte supărată.

A fost atât de intens tot ce am trăit, încât părea că este o telenovelă turcească care nu mai are final. Nu am regizat nimic, tot ce am simțit am adus în fața oamenilor. Au existat și momente de ceartă, a existat divoțul, a existat o împăcare. La nunta Ileneli ne împăcasem și probabil nu eram atât de sigură pe împăcare și din cauza asta părea că sunt îndoilenică în ceea ce privește evoluția noastră ca și cuplu.

El are foarte multe calități, nu calitățile ne-au despărțit, ci anumite defecte pe care le știe toată lumea. E un om bun la suflet, însă pot să spun că în relația noastră nu cred că a dat tot ce se putea și cred că am iubit mai mult decât a făcut-o el, ceea nu este deloc o rușine pentru mine. Sunt femeie și îmi asum foarte mult treaba asta”, a completat fosta soție a lui Culiță Sterp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI