23 mart. 2021 | 11:50

De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil. A făcut mărturisirea chiar azi dimineață, la Neatza

Monden
De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil. A făcut mărturisirea chiar azi dimineață, la Neatza
De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil. A făcut mărturisirea chiar azi dimineață, la Neatza

Bloggerul de parenting si mama a trei copii, Ruxandra Luca, a venit azi în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani unde a vorbit despre somnul bebelușilor și cum pot fi adormiți mai ușor.

De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil

Ruxandra Luca este mama a trei copii, dar asta nu o împiedică să se descurce de minune să arate perfect și să găsească timp pentru multe activități. Dani Oțil, impresionat de sfaturile acesteia a numit-o mama ”aproape perfectă”, spunând că la patrulea copil va fi cu adevărat ”mama perfectă”.

Imediat însă în platou s-a încis o discuție în toată regula:

”Sa ne faca si noua copii. Să nu mai muncim noi”, a spus Ramona Olaru care a menționat că ea vrea o fetiță. Eu d-aia nu fac copii ca o sa am vergeturi” a glumit Dani Oțil, care a mai precizat: ”La Florin o să ii fie mai greu, ca trebuie să i-l facă direct mulatru!”, a glumit Dani Oțil.

La capitolul glume trecem și replica lui Dani Oțil, cu referire, cumva, la incidentul petrecut vineri în platoul Acced Direct, când o femeie necunoscută și complet dezbrăcată, a venit cu o mare piatră în mână ce a aruncat-o direct spre prezentatoarea Mirela Vaida.

”N-am nicio direcie in viata. Uneori mi-as fi dorit sa am directia unui om dezbracat cu o piatra in mana”, a spus acesta.
Tot într-o discuție cu celebrul blogger de parenting, Rxandra Luca, Dani Oțil a mărturisit cum era situația cu somnul când era el bebeluș.

”Mama li se plangea rudelor ca eu plangeam prea mult. Si un unchi a zis: lasa-l să planga, ca oboseste el si adoarme. După 2 ore jumate de plâns si vanat, m-a linsitit mama cumva. Nu prea ma lua mama in brate”, a spus Dani Oțil.

L ce oră adoarme Dani Oțil

Dani Oțil a mai fost întrebat și la ce oră adoarme în general, noaptea: ”Eu ma culc pe la 22:00, 22:30”, a mai mărturisit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

La capitolul ”amintiri din copilărie” în emisiunea Neatza, putem trecem și întâmplarea de mai jos, povestită recent Dani Oțil, de data aceasta având legătură cu operația de polipi la care a fost supus.

”In 90 si ceva, m-au dus ai mei să mă opereze de polipi, la o clinică cu plată. După anestezie, am delirat, dar intr-un mod foarte haios. Ai mei zic ca spuneam tot felul de prostii și s-a râs la fiecare petrecere de glumele mele. Cum de atunci nu am mai fost așa haios, aș vrea să știu și eu ce substanță a fost aceea”, a declarat Dani Oțil, în timpul emisiunii.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro