De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil. A făcut mărturisirea chiar azi dimineață, la Neatza

De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil. A făcut mărturisirea chiar azi dimineață, la Neatza
De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil. A făcut mărturisirea chiar azi dimineață, la Neatza

Bloggerul de parenting si mama a trei copii, Ruxandra Luca, a venit azi în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani unde a vorbit despre somnul bebelușilor și cum pot fi adormiți mai ușor.

De ce nu vrea Dani Oțil să facă un copil

Ruxandra Luca este mama a trei copii, dar asta nu o împiedică să se descurce de minune să arate perfect și să găsească timp pentru multe activități. Dani Oțil, impresionat de sfaturile acesteia a numit-o mama ”aproape perfectă”, spunând că la patrulea copil va fi cu adevărat ”mama perfectă”.

Imediat însă în platou s-a încis o discuție în toată regula:

”Sa ne faca si noua copii. Să nu mai muncim noi”, a spus Ramona Olaru care a menționat că ea vrea o fetiță. Eu d-aia nu fac copii ca o sa am vergeturi” a glumit Dani Oțil, care a mai precizat: ”La Florin o să ii fie mai greu, ca trebuie să i-l facă direct mulatru!”, a glumit Dani Oțil.

La capitolul glume trecem și replica lui Dani Oțil, cu referire, cumva, la incidentul petrecut vineri în platoul Acced Direct, când o femeie necunoscută și complet dezbrăcată, a venit cu o mare piatră în mână ce a aruncat-o direct spre prezentatoarea Mirela Vaida.

”N-am nicio direcie in viata. Uneori mi-as fi dorit sa am directia unui om dezbracat cu o piatra in mana”, a spus acesta.
Tot într-o discuție cu celebrul blogger de parenting, Rxandra Luca, Dani Oțil a mărturisit cum era situația cu somnul când era el bebeluș.

”Mama li se plangea rudelor ca eu plangeam prea mult. Si un unchi a zis: lasa-l să planga, ca oboseste el si adoarme. După 2 ore jumate de plâns si vanat, m-a linsitit mama cumva. Nu prea ma lua mama in brate”, a spus Dani Oțil.

L ce oră adoarme Dani Oțil

Dani Oțil a mai fost întrebat și la ce oră adoarme în general, noaptea: ”Eu ma culc pe la 22:00, 22:30”, a mai mărturisit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

La capitolul ”amintiri din copilărie” în emisiunea Neatza, putem trecem și întâmplarea de mai jos, povestită recent Dani Oțil, de data aceasta având legătură cu operația de polipi la care a fost supus.

”In 90 si ceva, m-au dus ai mei să mă opereze de polipi, la o clinică cu plată. După anestezie, am delirat, dar intr-un mod foarte haios. Ai mei zic ca spuneam tot felul de prostii și s-a râs la fiecare petrecere de glumele mele. Cum de atunci nu am mai fost așa haios, aș vrea să știu și eu ce substanță a fost aceea”, a declarat Dani Oțil, în timpul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI