17 mart. 2021 | 19:15

Ramona Olaru, ieșire nervoasă după ce a primit flori: ”Au dat dracii în voi.” Fanii sunt șocați

Monden
Ramona Olaru, ieșire nervoasă după ce a primit flori: ”Au dat dracii în voi.” Fanii sunt șocați
Ramona Olaru, ieșire nervoasă după ce a primit flori ”Au dat dracii în voi.” Fanii sunt șocați

Ramona Olaru a fost luată prin surprindere de un buchet de trandafir pe care i l-a oferit un admirator secret, doar că gestul acestuia nu a impresionat-o chiar deloc pe aceasta și chiar a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru, ieșire nervoasă după ce a primit flori

Ramona Olaru este liberă și independentă, după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu. Ieșirile cu prietenii, dar și distracția i-au mai alinat sufletul.

De altfel, acesta este o femeie râvnită de mulți bărbați care vor să intre în grațiile frumoasei blondine. Ea a spus pe rețelele de socializare că obișnuiește să primească flori de la admiratori secreți, doar că de data acesta lucrurile au luat o altă întorsătură, fiind enervată de surpriza primită.

De ce nu a apreciat Ramona Olaru gestul admiratorului secret

„Eu primesc de multe ori de la diverși admiratori, fanatici sau mă rog. Fiecare își exprimă admirația în felul lui, am ignorat mereu treaba asta. De data asta a mai venit un buchet de flori, fie vorba între noi fiind ofilite, nici nu mă interesează, dar au un mesaj și sună cam așa ”Sunteți un diamant, dacă ai fi al meu, aș fi cel mai fericit om din lume”. Eu și mai cine suntem un diamant și cine să fie al tău? Eu sau celălalt cine? Ce te aștepți mă nene, să-ți zic acum ”Vai ce nebunie mi-ai trimis florile astea.”, a declarat Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Astfel că Ramona Olaru nu a fost deloc impresioantă de gestul admiratorului, mesajul primit odată cu surpriza fiind cel care a deranjat-o. Textul primit ar fi fost unul plin de greșeli gramaticale, motiv pentru care ea nu s-a abținut să-i dea acestuia replica. Ea s-a enervat mai mult când a văzut mesajele unor internaute care au criticat-o că nu a apreciat gestul făcut de admirator pentru ea și le-a transmis și lor un mesaj.

„Au dat dracii în voi, în toate. Mă blamați că de ce nu pot să mă bucur de flori și fac mișto de om. Ei uite că așa vreau eu să fac mișto de om. Bucurați-vă voi, care sunteți, unde sunteți, dați-mi o adresă că vi le trimit vouă. Niște nebune sunteți, sensibilelor.”, a declarat vedeta nervoasă.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit definitiv după o relație presărată cu mai multe împăcări și despărțiri. Acum, ea este o femeie liberă și extrem de curtată.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro