Dani Oțil, dezvăluire dureroasă din copilărie. Ce îi făcea mama lui când era mic: „Plâns și vânăt”

Dani Oțil, dezvăluire dureroasă din copilărie. Ce îi făcea mama lui când era mic: „Plâns și vânăt”
Dani Oțil, dezvăluire dureroasă din copilărie. Ce îi făcea mama lui când era mic: "Plâns și vânăt"

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, astăzi s-a vorbit și despre dormitul celor mici, orele la care se pun la somn cei mici, dar și trucurile la care se poate recurge pentru un somn rapid și liniștit.

Dani Oțil, dezvăluire dureroasă din copilărie

Într-o discuție cu Ruxandra Luca, mamă a trei copii și blogger de parenting, Dani Oțil a mărturisit cum era situația cu somnul când era el bebeluș.

”Mama li se plangea rudelor ca eu plangeam prea mult. Si un unchi a zis: lasa-l să planga, ca oboseste el si adoarme. După 2 ore jumate de plâns si vanat, m-a linsitit mama cumva. Nu prea ma lua mama in brate”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil a mai fost întrebat și la ce oră adoarme în general, noaptea: ”Eu ma culc pe la 10, 10 jumate”, a mai mărturisit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tot la capitolul ”amintiri din copilărie” trecem și întâmplarea de mai jos, povestită recent, tot de Dani Oțil, de data aceasta având legătură cu operația de polipi la care a fost supus.

”In 90 si ceva, m-au dus ai mei să mă opereze de polipi, la o clinică cu plată. După anestezie, am delirat, dar intr-un mod foarte haios. Ai mei zic ca spuneam tot felul de prostii și s-a râs la fiecare petrecere de glumele mele. Cum de atunci nu am mai fost așa haios, aș vrea să știu și eu ce substanță a fost aceea”, a spus Dani Oțil, în timpul emisiunii.

Dani Oțil, despre viața personală

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, dar a fost întotdeauna discret cu viața personală. În ultimul timp, viața acestuia s-a schimbat total, după ce și-a cunoscut marea iubire, pe Gabriela Prisăcariu. Astfel, acesta și-a ținut la curent fanii cu toate schimbările din viața lui.

Acum acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi.

Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu pentru Click.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, la începutul anului 2021, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.  Acum, cei doi urmează să planifice nunta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI