De ce nu va mai face Antonia copii cu Alex Velea. Motivul crunt VIDEO

De ce nu va mai face Antonia copii cu Alex Velea. Motivul crunt VIDEO
Antonia nu mai face copii cu Alex Velea. Ce a determinat-o pe cântăreață să ia această decizie radicală. Artistul a spus tot adevărul.

La sfârșitul anului 2012, au lăsat deoparte temerile și s-au îndrăgostit. Se împlinesc zece ani de când Antonia și Alex Velea sunt împreună. Relația lor trece și prin provocări, așa cum se întâmplă în oricare alta. Una dintre ele este legată chiar de numărul copiilor din familie. S-a aflat de ce Antonia nu mai face copii cu Alex Velea. Artistul a recunoscut totul fără niciun fel de jenă. Motivul este pur și simplu crunt.

De ce Antonia nu mai face copii cu Alex Velea

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, are o familie cât se poate de fericită. Cântăreața mult îndrăgită de români are doi băieței și o fetiță. Aceasta din urmă este fiica italianului Vincenzo Castellano, cu care artista a avut în trecut o relație. Ceilalți doi micuți sunt copiii din relația cu Alex Velea.

Bărbatul a recunoscut, recent, că și-ar mai dori un copil. Totuși, Antonia nu mai face copii cu Alex Velea. Artistul a vorbit fără ascunzișuri despre motivul pentru care se află într-o astfel de situație, oferind detalii crunte din viața personală. Adevărul neștiut până acum a fost făcut public de către Alex Velea.

Se pare că Antonia s-a confruntat cu momente dificile, după cele trei nașteri prin cezariană. Artista are și RH negativ, potrivit relatărilor partenerului său, motiv pentru care o nouă sarcină ar pune-o într-o situație foarte vulnerabilă.

Alex Velea nu s-a sfiit să vorbească și despre problema banilor. În cazul în care familia s-ar lărgi, ar fi nevoie de mai multe resurse financiare întrucât cei doi părinți nu vor ca ai lor micuți să ducă lipsă de ceva. Dincolo de acest aspect însă, Antonia nu va mai face copii cu Alex Velea, motivul fiind unul rațional și având acoperire medicală.

Ce a spus Alex Velea despre o a patra sarcină

Antonia pare să fie o mamă împlinită. Cei trei copii sunt mândria vieții ei. Băieții o răsfață întotdeauna, iar fetița nu este nici ea mai prejos. Așa cum a povestit cântăreața în urmă cu mai mult timp, la fiecare ocazie specială, micuții îi pregătesc cadouri și atenții ce sunt întotdeauna păstrate cu sfințenie. Cum se simte Antonia de când are copii nu poate fi explicat în cuvinte.

Trăind într-un mediu frumos, plin de căldură și iubire, este foarte ușor de înțeles de ce Alex Velea ar mai vrea să aibă un copil. Vedeta a recunoscut că i-ar fi plăcut să clădească împreună cu partenera sa o familie mare, chiar dacă asta ar fi presupus o nevoie mai mare de bani.

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”, a recunoscut Alex Velea, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Totuși, situația medicală a Antoniei nu o mai permite, potrivit dezvăluirilor cântărețului.

„Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a mărturisit Alex Velea.

Urmăriți Playtech.ro și pe