Adevărul neștiut până acum despre Antonia și Alex Velea. Artista a rupt tăcerea

Adevărul neștiut până acum despre Antonia și Alex Velea. Artista a rupt tăcerea
Antonia da cartile pe fata despre Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Sunt împreună de aproape 10 ani, au doi băieți tare simpatici și vor să se căsătorească în viitorul apropiat. Recent, frumoasa artistă a făcut declarații spumoase despre partenerul ei, lângă care se vede îmbătrânind frumos. Vedeta a recunoscut că relația lor a fost suspusă unor momente delicate. Ce crede șatena despre gelozie?

Ce a putut spune Antonia despre relația cu Alex Velea

La finalul lui 2022, Antonia (33 de ani) și Alex Velea (38 de ani) vor aniversa 10 ani de când formează un cuplu. Cei doi s-au logodit în iulie 2021 și toți fanii așteaptă nunta. Pe lângă iubirea dintre ei, pasiunea pentru muzică și sport, pe Antonia și Alex îi leagă Dominic și Akim, fructul dragostei lor. Din primul mariaj, solista mai are o fiică, Maya, pe care artistul o iubește foarte mult. Interpreta de muzică dance a dezvăluit care este „secretul” longevității relației cu Alex și cum gestionează conflictele apărute. Potrivit Antoniei, certurile cu iubitul ei apar de la lucruri banale.

„Suntem geloși în limita plăcută, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul. Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a declarat Antonia pentru Unica.

Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt

Antonia și Alex s-au întâlnit în 2009, la studio, pe vremea când fiecare era într-o altă relație. Ambii s-au comportat civilizat, fără avansuri sau apropouri, având în vedere că amândoi erau căsătoriți, Alex cu Ana, iar Antonia cu Vincenzo Castellano. Potrivit artistului, viața a făcut ca cei doi să fie împreună.

„Ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație (n.red.: cu prima soție, Ana), ea era în relație (n.red.: cu primul soț, Vincenzo Castellano). Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a spus solistul în februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”.

Adevărul despre gelozie

Frumoasa lui parteneră este considerată una dintre cele mai apetisante femei din România. Așadar, nu este de mirare că în jurul Antoniei s-au perindat mulți pretendenți. Întrebat de sute de ori dacă este sau nu gelos, Alex Velea a răspuns negativ: „La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul.