29 apr. 2022 | 14:50

Ce face Antonia de când are copii. A preluat acest obicei de la mama ei

Monden
Ce face Antonia de când are copii. A preluat acest obicei de la mama ei

Ce face Antonia de când are copii. Artista și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Ei sunt împreună de zece ani și au doi copii frumoși. Cuplul a reușit să treacă peste momentele complicate din relație, iar acum cei doi artiști își fac planuri de nuntă. Ce a povestit Antonia!

Ce face Antonia de când are copii

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, are o familie fericită, iar băieții din viața ei o răsfață cu orice ocazie. Antonia a vorbit despre Alex Velea și fiii ei, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Ego.ro. Antonia are și o fiica, de care este tare mândră, din relația cu Vincenzo Castellano.

„Chiar sunt răsfățată de băieții mei, sunt super norocoasă din acest punct de vedere. Bine, Alex mă surprinde cu flori și cadouri, chiar și fără o ocazie specială. Dar de fiecare dată când este o ocazie specială, îmi aduce flori, copiii îmi pregătesc felicitări, cadouri, sunt momente frumoase și speciale care îmi amintesc de fiecare dată cât sunt de binecuvântată cu o familie atât de frumoasă în care ofer și primesc multă iubire în fiecare zi”, a declarat Antonia pentru sursa citată.

Artista susține că obișnuiește să păstreze felicitările și cadourile de la băieții săi, obicei pe care l-a preluat de la mama ei.

„Îmi place să păstrez tot ce au pregătit ei cu mâinile lor. Și sunt și niște amintiri frumoase pentru ei în viitor. Am preluat acest exemplu de la mama mea, care a făcut același lucru pentru mine și acum mă bucur și mă înduioșez să îmi amintesc de momente din copilărie, de cadouri, lucruri frumoase de când eram copil”, a spus Antonia.

Antonia, dezvăluiri despre relația cu Alex Velea

Antonia a dat amănunte despre relația cu Alex Velea și consideră că el este mai romantic în relație.

„Suntem amândoi atenți la lucrurile care îl surprind pe celălalt, care l-ar bucura, care l-ar entuziasma și de fiecare dată, reușim să ne facem surprize plăcute. E încă un aspect frumos al vieții noastre împreună. Dacă ar fi să aleg însă, dintre noi doi, cred că Alex este cel mai romantic”, a mărturisit Antonia.

Artista a rememorat și momentul în care s-a îndrăgostit de Alex Velea.

„Momentul în care m-am îndrăgostit de Alex a fost cel în care l-am cunoscut pe el ca om. Îl apreciam ca artist, mi se părea talentat, charismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat și am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară”, a mai spus artista pentru Ego.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro