Apel extrem de important lansat de Virgil Ianțu: ”Vă rog, nu stați pe gânduri!”

Apel extrem de important lansat de Virgil Ianțu: ”Vă rog, nu stați pe gânduri!”
Virgil Ianțu face un apel foarte important

La doar o lună după ce făcut anunțul precum că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și că are o formă ușoară a bolii, Virgil Ianțu a fost la un centru de transfuzii și a donat plasmă. Vedeta TV face un apel către toți cei care au avut virusul și s-au vindecat să doneze, pentru a-i salva pe cei care se confruntă cu o fază gravă a bolii.

Apel extrem de important lansat de Virgil Ianțu

Joi, Virgil Ianțu a postat pe pagina personală de socializare o fotografie de pe patul centrului de transfuzii. Zîmbind, omul de televiziune i-a rugat pe cei care au suferit de coronavirus să doneze plasmă pentru pacienții care nu au la fel de mult noroc.

”Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare, ci doar câteva ore libere, atunci vă rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupă de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri”, a scris Virgil Ianțu pe pagina sa de Facebook.

La începutul lunii octombrie, prezentatorul TV Virgil Ianțu a fost diagnosticat cu coronavirus

La începutul lunii octombrie, Virgil Ianțu a anunțat pe pagina lui de Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19. Din fericire prezentatorul TV a făcut o formă ușoară a bolii.

„A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, scria atunci Virgil Ianțu pe Facebook, potrivit Click.ro.

Virgil Ianțu le cere celor care s-au vindecat de covid să doneze plasmă
Virgil Ianțu le cere celor care s-au vindecat de covid să doneze plasmă

Virgil Ianțu este una dintre numeroasele vedete din showbiz-ul românesc care au recunoscut că s-au îmbolnăvit de Covid-19. Însă, este și unul dintre personalitățile cunoscute care nu au fost crezute de publicul larg. Omul de televziune a avut chiar parte de o dispută în mediul online cu admiratorii săi, care l-au suspectat că a primit bani pentru a declara că a contractat noul coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI