Virgil Ianțu, mesaj manifest. A răbufnit și a dat cărțile pe față, nu a crezut că va vedea asta vreodată

Virgil Ianțu, mesaj manifest. A răbufnit și a dat cărțile pe față, nu a crezut că va vedea asta vreodată
Virgil Ianțu a răbufnit

Joi, Virgil Ianțu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care i se adresează Primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand. Prezentatorul și-a prezentat nemulțumirile legate de problemele din acest sector.

Virgil Ianțu a răbufnit și a dat cărțile pe față

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Virgil Ianțu îi transmite lui Clotilde Armand că cetățenii nu sunt interesați de situația dintre primărie și furnizorii de servicii, în contextul în care ei plătesc taxe iar problema gunoaielor de pe străzile din Sectorul 1 rămâne nerezolvată.
”Stimată doamnă Primar al Sectorului 1
Voi trece la subiect, fără introduceri protocolare.Doream să știți că cetățenii, în general, nu sunt interesați de litigiile, plățile sau neplățile dintre primărie și furnizorii de servicii, așa cum nici primăria nu e interesată de cetățenii care o duc greu și de Sărbători nu au parte de o masa tradițională, dar plătesc taxe, a scris pe Facebook Virgil Ianțu.
De asemenea, prezentatorul susține că, deși la fiecare 4 ani aud aceleași scuze, cetățenii nu sunt interesați nici de acest aspect, ei fiind cei care plătesc taxe și primesc în schimb incompetență.
”La fiecare 4 ani, auzim aceleași scuze și nemulțumiri față de cei de dinainte. Vă anunț că nici de acest aspect nu suntem interesați. Noi, de fiecare dată votăm un primar de la care ne așteptăm să rezolve problemele nu să ni le amintească zilnic la televizor. Și mai avem o problema. Singurii care plătesc taxe și primesc în schimb incompetență suntem noi, cetățenii. De altfel nici un primar, ministru, ce o fi el, după ce pleacă din fotoliu, nu este tras la răspundere pentru incompetență, așadar, nu plătește în niciun fel, iar noi suntem singurii care o plătim cu vârf și îndesat, scrie Virgil Ianțu pe pagina sa de Facebook.

Virgil Ianțu, despre situația din Sectorul 1

Totodată, Virgil Ianțu spune că situația din Sectorul 1 este cunoscută de toată țara și susține că, dacă Clotilde Armand s-ar fi gândit la cetățenii din acest sector, ar fi rezolvat problema gunoaielor de pe străzi.

”Subiectul principal îl cunoaște deja toată țara. Cum vă simțiți când vedeți cum arata străzile sectorului 1 în prag de Sărbători? Onorant?
Dacă o clipa v-ați fi gândit la noi, ați fi rezolvat problema într-un fel sau altul. Dacă nu reușiți sa găsiți soluții la o asemenea problemă, înseamnă ca locul dumneavoastră nu este acolo. Probabil, ca și ceilalți de dinainte, singura imagine pe care o veți lăsa în urma este cea pe care o vedem astăzi la coltul străzilor sectorului 1”, a conchis Virgil Ianțu.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI