De ce nu poate Andreea Antonescu să divorțeze. Ce probleme are Faimoasa de la Survivor

de: Anca Lupescu
20 03. 2021

Andreea Antonescu este o femeie liberă, însă în acte ea este căsătorită cu Traian Șpak, cel alături de care are o fetiță. Vedeta a plecat la Survivor, în Republica Dominicană, fiind căsătorită.

Andreea Antonescu nu poate să divorțeze de Traian Șpak

Deși nu mai are o relație cu Traian Șpak de aproximativ 2 ani. Cei doi au fost împreună 14 ani, timp în care a venit pe lume Sienna, fetița celor doi, care a împlinit recent 10 ani.

Relația dintre Andreea Antonescu și Traian Șpak nu a funcționat, iar asta din cauza distanței. Omul de afaceri a decis să se stabilească în America. Andreea Antonescu a vrut să revină în țară pentru a se ocupa de cariera ei. S-au despărțit în 2019, însă nu au mai apucat să semneze actele de divorț. Omul de afaceri a amânat momentul revenirii în România pentru a semna divorțul, iar apoi a venit pandemia, iar el nu a mai putut călători.

Așa se face că cei doi încă sunt căsătoriți în acte. Andreea Antonescu a vorbit la un moment dat despre soțul ei, spunând că a încercat o împăcare, însă distanța dintre ei a fost cea care i-a făcut să se despartă.

”Traian nu a mai venit în România de doi ani. El a încercat o împăcare, poate de aia nu a venit la notar înainte de pandemie.

La noi nu a mers să avem o relație la distanță. 10 ani ne-am chinuit așa. El stătea foarte mult în State, eu aveam treabă multă în România. E omul cu care mi-am împărțit viața de 14 ani”, a declarat Andreea Antonescu, cu câteva zile înainte să plece la Survivor.

Andreea Antonescu și soțul ei au făcut un contract de separare de bunuri

Vedeta a explicat că divorțul va avea loc pe cale amiabilă, la notar, fiind vorba doar despre o procedură. În plus, a spus vedeta, nu au ce să împartă din punct de vedere financiar, iar asta pentru că au semnat un contract de separare a bunurilor.

”Mi-aș fi dorit să mergem aici, în România, la notar, dar s-a tot amânat. Odată cu pandemia, el nu a mai putut să ajungă în țară. Noi am făcut din timpul căsătoriei un contract de separare de bunuri, așa că la noi nu e problema de partaj. Ce a fost al meu, obținut prin munca mea, a rămas al meu, ce a fost a lui, a rămas al lui”, a spus cântăreața.

Andreea Antonescu a avut o relație de câteva luni cu Ștefan Manolache

Andreea Antonescu a avut o relație cu Ștefan Manolache, timp de câteva luni. Cei doi s-au iubit cu năbădăi, iar asta pentru că au avut parte și de momente mai neplăcute.

Cântăreața a sunat la numărul de urgență 112, reclamând că este sechestrată de iubitul ei, la Iași.

Polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a îi afla locația vedetei, iar apoi s-au deplasat la fața locului, întreaga întâmplarea ajungând rapid în presă. Totul a fost o alarmă falsă, pentru că Ștefan Manolache a încercat să o împiedice pe iubita lui să conducă, aflându-se sub influența alcoolului. Cei doi s-au certat, iar ea a sunat la Poliție, spunând că este sechestrată. Andreea Antonescu a încercat să explice incidentul, însă s-a încurcat în declarații.

După această întâmplare, vedeta a anunțată că s-a despărțit de iubitul ei, la doar trei luni și jumătate de relație.