Adevărul despre relația Andreei Antonescu cu Traian. Artista a recunoscut totul

Adevărul despre relația Andreei Antonescu cu Traian. Artista a recunoscut totul
Andreea Antonescu se intelege de minune cu Traian Spak dupa ce s-au despartit

S-a aflat adevărul despre relația Andreei Antonescu cu Traian, soțul ei. Artista a recunoscut totul. Ce se întâmplă între cei doi, citiți în articolul de mai jos.

Incredibil ce relație are Traian Spak, soțul Andreei Antonescu, cu mama și fratele ei

S-a aflat adevărul despre relația Andreei Antonescu cu Traian, soțul cântăreței, scrie impact.ro. Astfel, Andreea Antonescu a făcut declarații noi despre divorțul în care se află cu tatăl fetiței sale.

Cântăreața Andreea Antonescu și Traian Spak, om de afaceri, s-au despărțit după mai bine de 13 ani de iubire. Cei doi au rămas prieteni, mai ales că au împreună o fetiță. În plus, mama și fratele Andreei Antonescu se înțeleg foarte bine cu Traian. Aceștia își petrec vacanțele în SUA în casa celui care le-a fost ginere, respectiv cumnat.

Andreea Antonescu și Traian Spak s-a conoscut în 2005

Andreea Antonescu, 37 de ani, și soțul ei au devenit un cuplu în anul 2005, iar în 2013, la opt ani de relație, au decis să facă nuntă. Au împreună o fetiță, în vârstă de 9 ani, iar micuța se numește Sienna.

Chiar dacă au luat-o pe drumuri separate în 2019, Andreea și Traian au o relație foarte apropiată, comportându-se ca doi prieteni. “S-a dus romantismul, ca să zic așa, dar avem o relație super frumoasă.

Andreea Antonescu, prieten bun cu Traian

Suntem apropiați, suntem prieteni și vom fi mereu, doar avem un copil împreună. Avem o relație așa de mișto încât chiar zilele astea mama și fratele meu sunt la el în America. Au plecat pe 2 ianuarie și își fac acolo vacanța, până pe la sfârșitul lunii. Nu mai formăm un cuplu dar, vom fi mereu prieteni”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

Chiar dacă a trecut mai mult de un an de când cei doi au apucat-o pe drumnuri separate, Andreea și Traian sunt încă soți și soție. Celebrul cuplu, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a reușit să definitiveze divorțul. “Nu știu când vom divorța, nu prea ține de noi.

De ce nu s-a finalizat divorțul Andreei Antonescu până acum

Din cauza pandemiei, Traian nu a putut veni în țară și o să mai dureze ceva până când vom face pasul ăsta. Nu e o precedură foarte complicată, vom face totul la notar și durează cam 45 de zile.

Ne-am gândit să facem actele în State dar, acolo poate dura și doi ani, de când facem cererea, e mult prea complicat. Oricum, nu ne tatonăm de asta, când o să putem, când ne va permite pandemia și timpul, vom face și actele de divorț”, a mai spus Andreea Antonescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI