Momente de groază pentru Andreea Antonescu. Ce a pățit iubitul cântăreței. Medicii au intervenit de urgență

Momente de groază pentru Andreea Antonescu. Ce a pățit iubitul cântăreței. Medicii au intervenit de urgență
Momente de groază pentru Andreea Antonescu

Momente de groază pentru Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre. Iubitul ei, Ștefan Manolache, a fost implicat într-un accident grav la Azuga. Medicii au intervenit de urgență.

Momente de groază pentru Andreea Antonescu. Ce a pățit iubitul cântăreței?

Andreea Antonescu și actualul iubit, Ștefan Manolache, au fost la Azuga pentru a se distra, însă mica vacanța s-a sfârșit cu un episod mai puțin fericit. Cei doi se aflau chiar la marginea pârtiei și doreau să facă fotografii, când Ștefan a fost lovit puternic de o placă de snowboard rămasă fără stăpân. Lovitura a fost serioasă, dar salvamontiștii au intervenit rapid, acordându-i primul ajutor. Imediat după accident, Ștefan Manolache a fost transportat de urgență la spital, fiind în afara oricărui pericol.

Momente de groază pentru Andreea Antonescu. Ce a pățit iubitul cântăreței. Medicii au intervenit de urgență
Iubitul Andreei Antonescu a suferit un accident la munte

„Sunt foarte multe greşeli pe care turiştii le fac. În primul rând, greşelile pleacă de la un echipament inadecvat. Faptul că ei sunt îmbrăcaţi în blugi, nu au haine care să aibă nicio legătură cu muntele. Schiorii începători trebuie să ştie că nu au ce căuta pe pârtiile din masiv, chiar dacă ele sunt cotate ca şi uşoare, până nu cunosc şi nu stăpânesc elementele de bază”, a informat unul dintre salvamontiști.

Cine este partenerul artistei?

Tânărul, fiul consilierului județean Mircea Manolache, este cunoscut în lumea mondenă drept ”Prințișorul taxiurilor”, datorită afacerii pe care tatăl său o deține în Iași. Cei doi formează un cuplu de puțin timp, însă lucrurile evoluează, în aparență, frumos.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a confirmat Andreea relația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI