Andreea Antonescu, schimbare majoră după Ferma. Ce face cântăreața chiar înainte de Crăciun

Andreea Antonescu, schimbare majoră după Ferma. Ce face cântăreața chiar înainte de Crăciun
Ce face Andreea Antonescu după Ferma, chiar înainte de Crăciun

După participarea la “Ferma 2020”, Andreea Antonescu a luat o decizie de zile mari şi apeleaza la o schimbare majoră. Iată ce a ales să facă cântăreaţa chiar înainte de Crăciun.

Ce face Andreea Antonescu înainte de Crăciun

După participarea surpriză de la “Ferma. Orăşeni vs. Săteni”, Andreea Antonescu a decis să facă o schimbare majoră chiar înainte de Crăciun. Celebra cântăreaţă a povestit, la “Vorbeşte Lumea” că locuinţa sa este în plină renovare. Desigur, jumătatea brunetă a trupei Andre speră ca totul să fie gata până de Crăciun pentru a putea petrecere sărbătorile de iarnă aşa cum şi-a dorit fiica sa, Sienna.

Cele două au deja o tradiţie legată de imbodobitul bradului… sau mai bine zis a brazilor pentru că, în fiecare an, acestea au grijă să aibă în casa trei brăduţi frumos aranjaţi.

“Avem trei brazi pentru Crăciun, tragem tare să terminăm. Am dat pentru prima oară în viaţa mea cu bidineaua. Noi suntem pregătite, casa nu e. Anul acesta, din păcate, nu am făcut scrisoare pentru Moş Crăciun. Sper să ştie el ce îmi doresc”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Dacă artista nu i-a scris Moşului, se pare că Sienna a fost mai harnică. Aceasta îşi doreşte ca toţi copiii nevoiaşi să primească jucării, un lucru de lăudat.

“Eu vreau să arate totul perfect. Vreau să am un brad mare pentru a primi cum trebuie spiritul crăciunului. Anul acesta, îmi doresc un cadou altfel: Vreau ca toţi copiii din lume, mai ales cei din orfelinate, să primească un cadou”, a spus Sienna.

Andreea Antonescu, mândră de fiica sa

Se pare că pandemia de coronavirus le-a oferit celor două şansa de a petrece şi mai mult timp împreună. Andreea Antonescu si Sienna au făcut diverse activităţi creative, au fost prin vacante în ţară şi au profitat de fiecare moment liber. În vârstă de 9 ani, fetiţa cântăreţei este des vizitată de Traian Spak. Bărbatul vine mai mereu din Statele Unite ale Americii pentru a-şi vedea copilul.

“Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. Nici eu la majorat nu am avut atâția oameni.

Din păcate, nici Răzvan, fratele meu, nu a putut fi prezent, pentru că el a început lucrul și interacționează cu foarte mulți oameni și vrem să fim în siguranță pentru copiii noștri. Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat. Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea”, spunea Andreea Antonescu, la aniversarea fiicei sale din primăvara acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI