De ce nu poate Alex Bodi să plece din România. Ce se întâmplă cu afaceristul

De ce nu poate Alex Bodi să plece din România. Ce se întâmplă cu afaceristul
De ce nu poate să plece Alex Bodi din Romania

Alex Bodi are planuri mari pentru vara asta, însă pentru moment acesta nu poate părăsi țara pentru o vreme lungă.

De ce nu poate Alex Bodi să plece din România

Motivul îl reprezintă problemele pe care le-a avut cu legea în ultimele luni. De altfel, Alex Bodi nu mai este un bărbat singur, acesta iubindu-se cu o poloneză focoasă, pe numa Justyna. El nu poate părăsi însă țara deoarece trebuie să semneze anumite lucruri de două ori pe săptămână.

”Nu-mi pot să-mi permit vacanțe foarte lungi, momentan trebuie să mai semnez de două ori pe săptămână, dar la sfârșitul lunii se va încheia chestia asta, sper”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi și-a dus iubita la mare

Pentru moment, Alex Bodi nu a dorit să dea multe declarații despre relația pe care o are cu poloneza Justyna, dar lucrurile sunt cât se poate de evidente între ei. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în public.

Alex Bodi și Justyna au decis să petreacă momente de neuitat la malul Mării Negre. Astfel că cei doi au ajuns la Constanța cu bolidul de lux pe care îl deține afaceristul, în valoare de 250.000 de euro. Deși a încercat ca relația lor să fie una cât mai discretă, tânăra s-a făcut ușor remarcată la plajă. Ea are un trup perfect, forme voluptoase, buze pline și picioare lungi, așadar toată lumea a admirat-o la Mamaia.

Justyna Gradek, noua iubită a lui Alex Bodi, are vârsta de 27 de ani, este model, și este renumită în presa internațională pentru faptul că s-a iubit designerul Philipp Plein. Povestea lor s-ar fi terminat cu scandal, după ce, conform spuselor ei, designerul s-ar fi supărat pe ea după ce ea și-ar fi cumpărat o geantă de la un alt designer. Tot cu scandal s-a terminat însă și relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu, fosta lui soție, despre care nu are cuvinte prea bune.

“Pe mine, unul, nu mă mai interesează ce face fata asta. Am viața mea, ea are viața ei, fiecare cu drumul său în viață. Nu ați văzut? Ba face nuntă, ba nu mai face, ba se ceartă, ba se împacă iar cu Gabi Bădălău”, a spus Alex Bodi.

“Ea a zis de o șansă, din partea ei, pentru mine. Vreau să vă zic că nu i-am cerut vreo șansă. Nu există cale de împăcare între noi doi. Să se scrie despre ea, Bianca e vedeta, se scrie de 20 de ani despre ea. Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact? În ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi”, a spus Alex Bodi, pentru impact.