Cu ce miliardar controversat s-a mai iubit noua iubită a lui Alex Bodi. Lucrurile sunt clare între cei doi

Cu ce miliardar controversat s-a mai iubit noua iubită a lui Alex Bodi. Lucrurile sunt clare între cei doi
Cu cine s-a iubit în trecut actuala amoreză a lui Alex Bodi?

Alex Bodi este unul din cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc, iar lângă el nu putea să stea tocmai oricine. Acesta a avut întotdeauna la braț femei pline de intrigă și cu o viață tumultoasă. Cu ce miliardar s-a iubit înainte noua iubită a lui Bodi?

Cu cine s-a iubit în trecut noua parteneră a lui Alex Bodi?

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit definitiv și irevocabil de această dată, deși nimeni nu ar fi crezut una ca asta după povestea lor parcă desprinsă din telenovele. După ce și-au spus adio, creatoarea de modă și-a găsit liniștea alături de Gabi Bădălău, iar abia acum afaceristul se poate lăuda și el cu o nouă frumoasă care să-i însenineze zilele.

Desigur că femeia care îi este acum alături are și ea un trecut tumultos. Justyna a venit tocmai din Polonia pentru a petrece de zor în Mamaia. Cea din urmă s-a iubit în trecut cu nimeni altul decât Philipp Plein, iar acum speră la o relație longevivă la brațul fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Deși la început nu era sigur dacă să pronunțe sau nu statusul amoros, Bodi a făcut lumină și a spus: „Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Nu vreau să vorbesc acum despre asta, nu e cazul, nu pot să-mi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva. Nu ne tatonăm.

Ne-am cunoscut, nu ne tatonăm că ne-am cunoscut cât de cât. Vedem ce o să fie. Când o să se întâmple nu ai cum să ascunzi și nici nu avem motive să ascundem. E o femeie superbă, foarte inteligentă și foarte la locul ei. E o femeie chiar în sensul adevărat al cuvântului.”

Fanii celebrului afacerist abia așteptau să-i vadă noua cucerire, mai cu seamă că de când s-a despărțit de fosta prezentatoare de televiziune s-a tot zvonit că iubește nenumărate domnișoare. Bărbatul a venit să infirme relațiile pe care le-ar avea cu orice tânără menționată în tabloide, iar abia acum se expune alături de Justyna.

„Gloria apare când vorbesc faptele, nu așa”

Vedeta a recunoscut că a fost în vizită la iubita sa tocmai în Polonia. Acesta a fost reținut la început, dar și-a dat frâu liber sentimentelor cu ocazia petrecerii de la valurile mării și a sărutat-o pe șatenă.

„Nu există felicitări deocamdată. Gloria apare când vorbesc faptele, nu așa. În orice, nu numai în relații. Nu există deocamdată așa ceva. Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Da, am fost (n.red. – în Polonia, la Justyna). Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul. Nu pot să îmi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva când încă…”
Alex Bodi