Scandal în showbiz. Noua iubită a lui Alex Bodi este căsătorită. Ce a putut să spună bărbatul

Scandal în showbiz. Noua iubită a lui Alex Bodi este căsătorită. Ce a putut să spună bărbatul
Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită. Ce a spus soțul ei despre relația cu afaceristul

Alex Bodi este extrem de îndrăgostit de noua sa iubită, Justyna, dar se pare că afaceristul nu are parte de liniște! Chiar dacă el nu se ferește să se afișeze în fel și fel de ipostaze tandre cu tânăra, s-a aflat că partenera lui este, de fapt, căsătorită cu un alt bărbat.

Dezvăluiri despre partenera lui Alex Bodi. Justyna este măritată

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc! Alex Bodi și Justyna se înțeleg din ce în ce mai bine și relația lor este foarte solidă. După ce afaceristul a petrecut câteva zile la iubita sa în Polonia, tânăra a venit pentru a vizita România și a sta alături de partener.

Chiar dacă s-ar părea că lucrurile încep să se așeze pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu, mai multe detalii șocante despre Justyna au ieșit la iveală. Aceasta ar avea un mariaj cu un luptător de MMA, Karol Miśkiewicz. El a decis să spună lucrurilor pe nume, dezvăluind că nu a divorțat de blondină.

Iubita lui Alex Bodi, căsătorită! Ce spune soțul Justynei

Soțul tinerei a oferit mai multe detalii despre mariajul său, fiind șocat în momentul în care a aflat, din presă, că Justyna are o relație cu Alex Bodi. Acesta este extrem de ocupat și nu stă foarte des pe acasă, dar nu există vreo despărțire între el și parteneră.

„Bună seara, nu vreau să mint, este adevărat, suntem în continuare căsătoriți. Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă, am aflat totul din media. Nu am nimic ce să mai spun, nici nu mai am ce să mai spun ceva.”, a transmis luptătorul MMA, pentru Antena Stars.

Ce spune Alex Bodi despre relația cu Justyna: ‘Nu există felicitări’

Alex Bodi și Justyna formează un cuplu, iar cei doi par extrem de fericiți împreună. De curând, afaceristul își lăuda iubita, explicând că aceasta este o femeie inteligentă și știe ce vrea. În cazul în care va exista ceva mai mult, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a explicat că nu o să ascundă nimic.

„Nu există felicitări deocamdată. Gloria apare când vorbesc faptele, nu așa. În orice, nu numai în relații. Nu există deocamdată așa ceva. Când o să fie momentul se vor confirma chestii.

Da, am fost (n.red. – în Polonia, la Justyna). Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul. Nu pot să îmi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva când încă…

Nu ne tatonăm, ne cunoaștem, ne-am cunoscut. Nu ne tatonăm pentru că ne cunoaștem, dar o să vedem ce decidem pe parcurs. Nu știu, să vedem cu pandemia. Glumesc. O să vedem, când o să se întâmple îți dai seama că nu ai cum să ascunzi și nici nu avem motive să ascundem.

E o femeie superbă, ca să zic așa. E foarte inteligentă, foarte la locul ei și știe ce vrea. Așa am observat. Este superbă și fizic și la felul în care gândește. Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.”, a spus Alex Bodi pentru sursa menționată mai sus.