Alex Bodi, în vacanță cu noua iubită. Imagini incredibile cu cei doi la Mamaia FOTO EXCLUSIV

Alex Bodi, în vacanță cu noua iubită. Imagini incredibile cu cei doi la Mamaia FOTO EXCLUSIV
Alex Bodi și Justyna la Mamaia

Alex Bodi iubește din nou! Afaceristul și-a luat noua parteneră și a dat o fugă la Mamaia pentru a se relaxa. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este extrem de fericit alături de Justyna, iar imaginile vorbesc de la sine.

Alex Bodi și-a dus iubita la Mamaia. Cum au apărut cei doi

Alex Bodi are o relație cu Justyna, o tânără ce l-a pus pe jar. Acesta a plecat în Polonia de curând pentru a sta alături de iubita sa, iar acum a venit timpul ca tânăra să își viziteze partenerul. Cei doi au fost văzuți pe plajă la Mamaia, luând prin surprindere pe toată lumea.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a decis să își ducă noua achiziție din viața amoroasă chiar la malul Mării Negre. Cei doi au ajuns la Constanța cu bolidul de lux pe care îl deține afaceristul, în valoare de 250.000 de euro, semn că acesta își dorește să își impresioneze iubita cu achizițiile sale de lux.

Alex Bodi, extrem de fericit. Îi face toate poftele Justynei

Aceștia nu au stat mult pe gânduri și s-au cazat la hotel Opera, după care au fugit pe plajă. Totuși, Alex Bodi a încercat să fie discret și a ținut-o pe tânăra din Polonia cât mai departe de ochii curioșilor, alegând un loc retras pentru a se bucura de o zi cât se poate de liniștită la plajă.

Blondina a avut o relație cu celebrul Philipp Plein, dar acum atenția i-a fost atrasă chiar de afaceristul român! Chiar dacă Alex Bodi și-a dorit să nu fie deranjat, Justyna a captat privire tuturor. Tânăra are un trup perfect, forme voluptoase, buze pline și picioare lungi, așa că toată lumea a admirat-o la Mamaia.

Justyna și-a pus trupul în evidență. Cât de bine arată iubita lui Alex Bodi

Cât despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pozele vorbesc de la sine. Alex Bodi a fost surprins de fotoreporterii Impact zâmbind încontinuu în momentele în care se afla pe lângă domnișoara cu siluetă perfectă. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Justyna nu a lăsat loc imaginației.

Afaceristul își dorește să îi ofere tot ce e mai bun iubitei din Polonia, așa că nu este de mirare că el a dus-o chiar la Mamaia pentru a se bucura de clipe romantice trăite alături de tânără. Aceștia s-au ținut de mână și nu s-au ferit de momentele tandre, semn că le merge din ce în ce mai bine.