De ce nu mai doarme Cătălin Moroșanu cu soția lui. Ce a dezvăluit fostul concurent de la Survivor

De ce nu mai doarme Cătălin Moroșanu cu soția lui. Ce a dezvăluit fostul concurent de la Survivor
De ce nu mai doarme Catalin Morosanu cu sotia lui. Ce a dezvaluit fostul concurent de la Survivor

Cătălin Moroșanu este în culmea fericirii, de când soția lui i-a dăruit încă un copil. Partenera de viață a fostului Faimos de la Survivor România 2021 a rămas gravidă imediat după ce luptătorul s-a întors din Republica Dominicană. Motivul pentru care sportivul nu mai doarme în același pat cu partenera sa de viață.

Motivul pentru care Cătălin Moroșanu nu mai doarme cu soția lui

Cătălin Moroșanu radiază de fericire de când a devenit tată pentru a doua oară. Micuța Natalis are un frățior de nota 10, soția luptătorului născând un băiețel pe data de 1 decembrie 2021. De când a apărut Patrick în familia lor, fostul Faimos de la Survivor România 2021 a făcut câteva schimbări radicale în viața sa.

Georgiana Moroșanu a născut prematur, la 7 luni, motiv pentru care fostul mare luptător și soția lui au ținut sarcina și naștere micuțului Patrick departe de ochii celor curioși. Fostul Faimos a mărturisit că doarme separat de frumoasa lui soție. Georgiana nu se odihnește foarte mult pe timp de noapte, având grijă de cel mic.

„Eu dorm noaptea, Georgiana nu doarme noaptea. I-am pus Nicolas Patrick, îl strigăm Patrick. Dorm într-o cameră separată. Se uită cu ochișorii la mine, e micuț(…) O să fie un băiat frumos.

Eu toată viața am trăit cu frustrarea asta că nu sunt frumos, din cauza asta m-am și apucat de sport, că să-mi demonstrez mie în primul rând că sunt puternic, că sunt bun și chestia asta m-a urmărit mereu pe mine! Și eu n-aș vrea că Patrick să treacă prin ceea ce am trecut eu! (…) Viața mi s-a schimbat foarte mult.”, a declarat Cătălin Moroșanu în emisiunea La Măruță.

„Mi-a fost frică să îl iau în brațe!”

Cătălin Măruță a dezvăluit faptul că îi este greu să nu aibă o viață activă, precum în anii în care practica sport de performanță. Fostul luptător are o afacere de care se ocupă de ceva timp, motiv pentru care face naveta dintre Iași și București, o dată la 2 săptămâni.

„Stau două săptămâni acasă, în Iași, două săptămâni la București. Când sunt acasă mă simt că un parazit. Nu am ce face, înnebunesc. Eu sunt un om care mereu umblă (…) Nu i-am făcut băiță. Am încercat să schimb un scutec, dar nu m-a lăsat. Mi-a fost frică să îl iau în brațe.”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu mărturisește că nu i-a făcut, încă, baie celui mic și, la început, i-a fost teamă să-l țină în brațe, bebelușul fiind firav. Cu toate acestea, vedeta se simte cel mai norocos tată din lume.