De ce soția lui Cătălin Moroșanu a rămas însărcinată după ce el s-a întors de la Survivor România. Ce explicație are sportivul

De ce soția lui Cătălin Moroșanu a rămas însărcinată după ce el s-a întors de la Survivor România. Ce explicație are sportivul
De ce a ramas insarcinata sotia lui Catalin Morosanu, dupa ce luptatorul s-a intors de la Survivor

Cătălin Moroșanu este în culmea fericirii de când a devenit tată pentru a doua oară. Fostul Faimos de la Survivor România 2022 a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată. Cum a rămas gravidă Georgiana, soția lui. Cu cine seamănă cel mic.

Cătălin Moroșanu a devenit tată de băiat la 37 de ani

Bucurie mare în familia lui Cătălin Moroșanu. Celebrul luptător de 37 de ani a devenit părinte pentru a doua oară, la sfârșitul anului trecut.

Fostul Faimos de la Survivor România 2021 și soția lui Georgiana l-au întâmpinat pe fiul lor pe 1 decembrie 2021, de ziua națională a țării noastre. Celui mic i-au pus numele Nicolas Patrick.

Partenera de viață a luptătorului a rămas însărcinată la scurt timp după ce Cătălin Moroșanu s-a întors din Republica Dominicană. Cei doi mai au o fiică, Natalis, în vârstă de 11 ani.

„Sunt tată de băiat, nu mă așteptam. Mă bucur din suflet, mi-am dorit enorm al doilea copil. S-a întâmplat când am venit de la Survivor, în toată suferința aia.

Cred că m-a curățat de păcate, de suferință. Mi s-a schimbat viața de la A la Z. Contează foarte mult alimentația, la Survivor am suferit și m-am rugat mult.

Soția mea a rămas însărcinată pentru că așa a vrut Dumnezeu. Fiul meu s-a născut pe 1 decembrie, de ziua României, prematur cu 2 luni mai devreme. Nu am putut să intru în spital să îl văd. Timp de 3 săptămâni am văzut doar poze cu el.

Sora lui are 11 ani, sunt cu soția de 20 de ani. Nici nu îmi vine să cred cum a trecut timpul.”, a povestit Cătălin Moroșanu în emisiunea La Măruță de pe PRO TV.

De ce nu s-ar întoarce Cătălin Moroșanu la Survivor

Deși nu refuză provocările, Cătălin Moroșanu nu ar mai participa la un alt sezon Survivor România. Pentru fostul Faimos competiția a fost extrem de grea și nu mai dorește să aibă parte de problemele și accidentările pe care le-a suferit în Republica Dominicană.

„Sincer nu, nu aș mai participa, a fost o experiență foarte grea pentru mine și nu este chiar așa de ușor cum crede lumea. La televizor se vede ceva, dar ce trăim noi acolo este cu totul altceva. E o problemă foarte mare acolo.

Nu pot să te comporți ca de obicei acolo, cum ești cu adevărat, ai lipsuri și ești alt om. Există un instinct de supraviețuire în tine și este o problemă din punctul acesta de vedere, e foarte greu acolo.

Aș mai participa și la alte proiecte, nu este problemă, dar nu la Survivor. La Survivor este foarte greu, nu ai ce să mănânci acolo, mai sunt și probele.

La probe e foarte greu, ești supărat și pe tine dacă nu dai randament, nu este chiar așa de ușor. Nu zic că nu aș mai participa la alte reality show-uri, dar nu la Survivor.”, ne-a declarat sportivul, în exclusivitate pentru playtech.ro.