18 ian. 2024 | 23:00

De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV? Am aflat motivul adevărat! VIDEO EXCLUSIV

Monden
De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV? Am aflat motivul adevărat! VIDEO EXCLUSIV
De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV

V-ați întrebat vreodată de ce nu mai apare fiica Danielei Györfi în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV? Ei bine, jurnaliștii Playtech Știri au reușit să afle de ce Maria Tal nu mai are rubrica ei de interviuri din cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță.

Maria Tal, rubrică la PRO TV

La doar vârsta de 10 ani, fiica Danielei Gyorfi a reușit să bifeze începutul carierei sale în jurnalism. Maria Tal, fiica impresarului George Tal, a primit o rubrică de interviuri cu vedete în cadrul emisiunii „La Măruță”. Evident, s-a bucurat de sprijinul părinților și publicul i-a îndrăgit întrebările.

“Sunt foarte mândră de Maria. E un copil normal, ascultător, nu îmi face probleme. Este pasionată de televiziune, are rubrica ei de interviuri și îi place foarte mult ceea ce face acum. Eu o susțin să își urmeze cu drag pasiunile.

Ea este cel mai important lucru din lume pentru noi, iar noi ținem și am ținut mereu cont de dorințele ei. Singurul meu îndemn pentru părinții din această lume este să nu își forțeze copiii înspre o carieră, ci să îi lase să aleagă”, a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Kids Top Model Fashion Magazine.

De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi în emisiunea lui Măruță

Cu toate că îi plăcea să fie reporter, rubrica Mariei Tal nu a mai apărut în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. De ce? În cadrul interviului Playtalk cu Rebeka Pascu de joi, 18 ianuarie 2024, fiica Danielei Gyorfi ne-a mărturisit, în exclusivitate, de ce nu mai apare în emisiunea lui Măruță.

„Pot să spun că încă îmi place (n.r. jurnalismul), numai că mi-am găsit alte lucruri. Este adevărat că mie îmi place foarte mult să discut cu oamenii, să îi cunosc, să socializez și m-a ajutat foarte mult, nu în carieră, că nu e carieră, dar în ce am făcut eu, în începutul meu.

Este adevărat că, mi-au mai spus oamenii și sunt foarte recunoscătoare, și îmi dau seama că poate și mama mea este mândră de mine și… nah, mi-a plăcut și încă îmi place”, ne-a spus Maria Tal, în exclusivitate pentru Playtalk cu Rebeka Pascu.

Maria Gyorfi Tal, pasionată de limba coreeană

Cântăreața ne-a mărturisit că, la ora actuală, fiica sa este pasionată de limba coreeană. Din păcate, Daniela a încercat să găsească un profesor care să vină și să îi predea fiicei, contra cost, meditații fizice sau online, dar nu a avut sorți de izbândă.

„Tot am vrut să îi fac rost de profesor de coreeană și nu am găsit, ținând cont că eu stau unde stau și nu pot să ajung cu ea la meditații. Trebuie ori online, să intre și să facă separat cu ea, ori nu știu, într-un fel sau altul. Și i-am spus că, dacă pînă în clasa a opta o să îi placă limba coreeană, că ea știe câteva cuvinte, tot se uită, probabil înțelege dar nu poate să vorbească. Îi place.

Deocamdată e mică, vreau să înțeleagă că dacă ai carte, ai parte. Mă bucur mult că are o educație sănătoasă. Vreau să rămână foarte bine cu picioarele pe pământ, să înțeleagă că, deși părinții sunt persoane publice, asta nu o face deosebită față de alți copii. Acum are bursă, este la școală de stat, eu sunt foarte mulțumită”, a mărturisit Daniela Gyorfi despre fiica ei, Maria Tal.

Daniela Gyorfi, despre cariera fiicei sale

Tot în cadrul acestui interviu, cântăreața de manele Daniela Gyorfi a vorbit despre o carieră de viitor pentru Maria. Evident, mulți oameni îi spun să o ajute să fie cântăreață, dar Daniela nu o obligă să îi calce pe urme.

Citește și: Superstiția la care nu renunță Daniela Gyorfi: ”Depinde cum sunt îmbrăcată!”

Aceasta susține că atât ea, cât și George Tal, o susțin să facă doar ceea ce îi place.

„Toată lumea spune asta, cântăreață. Eu aș vrea ca Maria, tot ceea ce vrea ea să facă, să știe că în mine și în tati, adică George, noi o susținem. Nu pot să îi spun și nu pot să decid eu pentru Maria”, a mărturisit Daniela Gyorfi.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi și-a făcut operații estetice. Artista a dat cărțile pe față

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: "Avem un mecanism clar stipulat în lege"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro