De ce nu mai apare Dorel Vișan pe sticlă, de fapt. A mărturisit cu durere în suflet ce i s-a întâmplat

De ce nu mai apare Dorel Vișan pe sticlă, de fapt. A mărturisit cu durere în suflet ce i s-a întâmplat
Dorel Vișan, dezvăluiri despre cariera lui. De ce s-a retras din viața publică

Dorel Vișan este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, bucurându-se de o carieră care l-a propulsat pe culmile succesului. Mulți au fost triști în momentul în care au observat că acesta s-a retras din lumina reflectoarelor, așa că abia acum s-a aflat ce i s-a întâmplat, de fapt.

De ce s-a retras Dorel Vișan din viața publică. Abia acum a spus motivul

Dorel Vișan a apărut în peste 50 de producții românești și internaționale, dar a și interpretat peste 40 de roluri în teatru, bucurându-și publicul cu fiecare apariție a lui. El s-a retras din viața publică recent, așa că mulți i-au dus dorul și au sperat că o să revină pe micile ecrane.

Actorul, în vârstă de 84 de ani, s-a mutat la începutul pandemiei de coronavirus în satul Tăușeni, din comuna Bonțida, acesta fiind locul în care a copilărit. Acesta își ocupă timpul cu diferite activități ce au legătură cu gospodăria pe care o deține, iar, de câte ori are ocazia, vine la București.

Acesta nu a uitat de marea lui pasiune, actoria, așa că vine în Capitală ori de câte ori este organizat un eveniment pentru persoanele care fac parte din industria cinematografiei. Totuși, spre nefericirea fanilor, el s-a retras de pe micile ecrane.

Dorel Vișan, totul despre schimbările din viața sa

Dorel Vișan a explicat de ce nu mai apare în diferite producții. Actorul a recunoscut că totul s-a schimbat, așa că industria în care a activat nu mai este folosită pentru a educa persoanele, așa că a luat decizia de a se retrage.

„Nu m-am retras din lumina reflectoarelor, cât m-au împins. Nu se mai face ce se făcea odată… Am intrat într-o zonă specială, așa-zisă modernă, în care cultura, care este menită să desăvârșească omul, i-a dat omului cea mai cruntă lovitură.

Pentru că nu-l desăvârșește, îl face mai arogant, mai confuz, mai isteric și mai îndoctrinat. Acestea sunt motivele care m-au determinat să mă retrag.”, a spus acesta, pentru Cancan.

Dorel Vișan: ‘Nu ați trăit vremurile pe care noi le-am parcurs’

De asemenea, Dorel Vișan a punctat faptul că, chiar dacă în trecut nu existau resursele financiare din zilele noastre, lumea se axa mai mult pe cultură. Acesta a discutat despre noua generație, făcând o paralelă între producțiile realizate în prezent și cele făcute în urmă cu mulți ani.

„Voi, cei care sunteți mai tineri, nu ați trăit vremurile pe care noi le-am parcurs. Nu aveți un termen de comparație și nu puteți să faceți asta. Odată în țara asta s-a făcut cultură și s-au făcut filme cu mesaj.

Au fost artiști mari, care au rămas în istoria lumii și vor rămâne în continuare pentru că drumul și l-au croit singuri. A fost o lume mai săracă, dar mai bogată în suflet.” , a mai spus Dorel Vișan.

Dorel Vișan, victimă pe internet. Ce s-a spus despre maestru

În ultima vreme, o informație privind decesul lui Dorel Vișan a luat cu asalt internetul. Actorul s-a confruntat cu diferite zvonuri, așa că mulți fani s-au speriat când au crezut că acesta și-ar fi încheiat treburile lumești. Totuși, el a clarificat totul cât se poate de repede.

„Doamne Dumnezeule, înseamnă că mi-a murit moartea! Nu sunt bine, sunt foarte bine! Am mai scăpat o data. Tâlharii ăștia m-au mai omorât o dată.”, a zis el pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI