Ce dramă trăiește actorul Dorel Vișan. Ce se întâmplă cu artistul la 84 de ani

Ce dramă trăiește actorul Dorel Vișan. Ce se întâmplă cu artistul la 84 de ani
Drama prin care trece actorul Dorel Vișan

Dorel Vișan are parte de momente cumplite. Ce dramă trăiește celebrul actor? Fanii sunt îngrijorați de ce se întâmplă cu artistul în vârstă de 84 de ani. Cel din urmă a povestit totul în detaliu.

Drama pe care o trăiește actorul Dorel Vișan: mărturiile sunt emoționante

Dorel Vișan și-a spus amarul în fața fanilor. Acesta a hotărât să plece departe de Capitală și de lumea care l-a dezamăgit cumplit. Marele actor în vârstă de 84 de ani a făcut o radiografie a societății în care trăim, lucru care l-a lăsat cu un gust amar.

Cel din urmă a mărturisit că oamenii și-au schimbat felul de a gândi în foarte rău, iar peste 20 de ani consideră că totul va arăta teribil. Maestrul petrece acum din ce în ce mai puțin timp în București și a înlocuit dragostea pentru artă cu dragostea pentru agricultură.

Vedeta are o casă cu grădină în care și-a amenajat o seră de care se ocupă exclusiv și care îi pune pe masă legume crescute de el. Lolcul magic ce îi aduce liniște în care s-a retras se află lângă Cluj.

Din păcate, retragerea nu vine ca o dorință avută de ani buni, ci ca un îndemn din partea realității pe care acesta nu o mai acceptă. Cu toate astea, mărturisește că deși are 84 de ani ar putea să ofere interpretări excepționale datorită experienței vaste de care dispune, dar nimeni nu-l mai cheamă să urce pe scenă.

„Nu mă cheamă nimeni …”

„Nu compătimesc actorii care își plâng de milă pe la televizor, nu toți au pensii mici, sunt unii care au salarii bune. Trebuie să înțelegi, ca actor, ce favoruri faci tu pentru țară, și nu invers. Cea mai mare durere a mea este că acum când am o ajungere culturală și de trecere a vremii, acum nu mai muncesc!

Nu mă cheamă nimeni … Este o societate prost organizată. Omul dacă este scop, este personalitate. Dacă este obiect, este persoană. Dacă nu înțelege libertatea și merge la cules de castraveți în Germania, devine forță de muncă. Nici persoană nu mai e”
Dorel Vișan (Sursa: ciao.ro)

Artistul a mai dezvăluit la final și că și-a dat seama că cea mai mare realizare din viața sa nu a fost cariera, ci copiii: „Pot spune că cea mai mare realizare a mea sunt copiii!”. Din păcate, anii petrecuți pe scenă i-au adus un venit mic la bătrânețe. Actorul mărturisea în urmă cu câțiva ani că primește de la stat în jur de 1.400 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI