18 feb. 2021 | 13:43

De ce nu mai apare Alexandra Stan la Survivor? A plecat înainte de un joc și nu s-a mai întors în echipă

Monden
De ce nu mai apare Alexandra Stan la Survivor? A plecat înainte de un joc și nu s-a mai întors în echipă
De ce nu mai apare Alexandra Stan

Cântăreața Alexandra Stan este una dintre concurentele de la emisiunea Survivor România, sezonul 2, de la Kanal D. Ea face parte din echipa Faimoșilor. Iată de ce nu mai apare Alexandra Stan la Survivor.

De ce nu mai apare Alexandra Stan la Survivor

Potrivita viva.ro, înainte de a începe competiția Survivor România, Alexandra Stan a spus că este o fire sensibilă și că își dorește să reziste cât mai mult timp în concurs:

”Eu sper să rezist cât mai mult. M-am uitat sezonul trecut și am văzut că la Survivor România, și atunci când se stă, de fapt nu se stă. Sunt născută vara, dar la noi nu este umiditatea foarte mare. O să fie complicat. Pot trece peste foame câteva zile.

Sunt o fire sensibilă, încerc să fac pe plac tuturor și sper să nu am probleme acolo, să nu iau un conflict personal. Pentru mine va fi un element stresant să dorm noaptea în pustiu, sub cerul liber”, după cum declara Alexandra Stan.

De ce nu mai apare Alexandra Stan la Survivor – propusă spre eliminare

După cel de-al doilea joc de imunitate, Alexandra Stan a fost propusă pentru eliminare. Aceasta a fost dezamăgită de voturile celorlalți concurenți. Ea a spus că nu s-a gândit vreodată că va participa la Survivor:

„Eu chiar dacă sunt o fire puternică am foarte multe momente de slabiciune. Ce realizez aici zi de zi este un efort inimaginabil. Nu am cochetat niciodată cu ideea să vin la Survivor. Dar nu am cum să nu dau totul dacă e joc de imuniatate, să nu mor pe teren.

Acolo nu mai simt durerea, foamente, căldură, nu mai simt nimic din ce e greu, eu vreau, îmi dau interesul, dar orice om are o limită. Nimeni nu e Dumnezeu, nu o iau personal, deși sunt dezamgită. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le mai fac”, a declarat Alexandra Stan.

De ce nu mai apare Alexandra Stan la Survivor – tensiuni între concurenți

La Survivor România, sezonul 2, condițiile au devenit din ce în ce mai grele și conflictele dintre concurenți nu au întârziat să apară. Concurenții trebuie să treacă prin probe fizice care îi pun la încercare.

Din cauza accidentărilor și a tensiunilor puternice care s-au iscat, unii dintre ai au răbufnit. Așa s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Stan. Aceasta a spus cu lacrimi în ochi că își dorește să părăsească competiția deoarece nu se mai simte bine în cadrul acesteia. Aceasta a făcut apel și către publicul de acasă să nu o mai voteze. Ea a stat pe bancă și în ediția de vineri seară și în cea de sâmbătă.

„Eu nu mai fac faţă. De mult timp am zis chestia asta şi oamenii nu mă cred. Am infecţie la degete, mi-am scrântit mâna de nu ştiu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu ştiu câte ori pe zi la toaletă şi m-a plouat azi-noapte.

Dacă nu ar fi colegii mei să mă susţină, cred că aş intra în depresie. Nu e pentru mine competiţia asta, vreau să merg acasă şi sper ca oamenii să înțeleagă şi să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă” declara Alexandra după ediția de vineri seară, potrivit radioimpuls.ro.

„Eu nu pot intra nici astăzi pe traseu. Îmi pare rău că îi dezamăgesc. Sper să câştige, dar nu cred că mă simt bine” declara cântăreața.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro