De ce nu are Liviu Vârciu o avere consistentă. Principalul motiv te va uimi

De ce nu are Liviu Vârciu o avere consistentă. Principalul motiv te va uimi
De ce nu are Liviu Varciu bani

S-a aflat de ce nu are Liviu Vârciu o avere consistentă, în contextul în care a început să facă bani frumoși încă din aniul 1998, când era parte din trupa LA. Acum, artistul a spus care este motivul principal, motiv care te va uimi, pentru care nu are așa o avere mare.

De ce nu are Liviu Vârciu bani mulți. „Am dat mai mult decât am eu datorii”

Toată România știe, pentru că nu s-a ferit niciodată să ascundă asta, că Liviu Vârciu a împrumutat bani de la Nea Mărin și că a pus-o pe viitoarea lui soție să-și vândă casa pentru a-i mai plăti din datoriile pe care le făcuse cu producția filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”.

Însă, ceea ce mulți dintre români nu știu este faptul că, la rândul lui, artistul a ajutat foarte multă lume. Liviu Vârciu a spus că în momentul de față are mai mulți bani de recuperat de la prieteni și cunoștințe decât are el de dat înapoi.

Liviu Vârciu a ajutat multă lume

„Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (n.red. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum.

Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai”, a declarat Liviu Vârciu pentru EGO.ro, completând că niciodată nu-și va putea lua o mașină Ferrari, ca cea cu care s-a plimbat în vacanța din Monte Carlo.

Fiul lui Liviu Vârciu a împlinit 2 ani

În urmă cu doar câteva zile, Liviu Vârciu a fost amfitrionul unei petreceri de inaugurare a unui local pentru evenimente, aici ajungând direct de la petrecerea fiului său, Liviu Matei, care a făcut frumoasa vârstă de 2 anișori.

„Matei îi spunem. E un Liviu în casă și nu mai vrea doamna să mai audă. Nu sunt diferit în postura de tată de băiat. Sunt mai liniștit un pic că am făcut și băiat. Sunt bine. Am făcut pereche. Tot timpul mi-am dorit pereche și mi-a dat Dumnezeu două fete și un băiat și sper să mai fac un băiat. Ca tată de băiat sunt la fel de liniștit, la fel de inconștient, sper să fiu un tată bun, un părinte bun”, a declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu nu a știut ce să facă cu banii câștigați de-a lungul timpului

Revenind la bani, Liviu Vârciu a recunoscut că Dumnezeu a fost darnic cu el și a făcut mulți bani la viața lui, însă nu a știut să îi investească.

„Sunt o grămadă de oameni care sunt mult mai talentați decât mine, numai că s-a uitat Dumnezeu la mine. M-a văzut mai mititel. Le-am făcut pe toate și sper că le-am făcut bine și mai ales sper să le fac în continuare la fel de bine. Încă mai cânt, joc în filme, vreau să fac partea a doua la „Zăpadă, ceai și dragoste” unde sunt producător”, a mai spus Liviu Vârciu pentru cursa citată mai sus.