De ce nu a plecat Cristina Spătar din România. Motivul este incredibil

Cristina Spătar a mărturisit că a vrut să plece din România, însă nu a putut, iar motivul este unul surprinzător.

De ce nu a plecat Cristina Spătar din România

Celebra cântăreață a fost împiedicată de soțul ei să plece din țară. Cei doi erau căsătoriți pe vremea aceea, iar el nu a fost de acord cu o astfel de decizie. Deși avea o viață bună în România, artista a vrut să plece din cauza mai multor motive.

„La un moment dat, am vrut să o urmez pe prietena mea. Am vrut să plec în Anglia, da, definitiv, pentru că acolo e sora mea, dar n-am primit acordul fostului soț, și așa am rămas aici, în România. Am vrut să plec, da, la un moment dat, dar am rămas și voi rămâne aici’, a povestit vedeta la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Cristina Spătar a avut parte de un divorț destul de dificil. A reușit să treacă peste el, iar acum și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

Regina muzicii R&B s-a îndreptat spre muzica populară

Ea are doi copii și duce acum o viață liniștită. Nici în ceea ce privește cariera lucrurile nu merg deloc rău. Ea s-a apucat de cântat muzică populară și spune că a ajuns să iubească acest gen de muzică, cu toate că este foarte diferit de stilul care a consacrat-o.

„Am păstrat multe dintre reviste, articole, ca amintire. Trec anii și e frumos să revezi niște articole scrise frumos. Mama mea a fost cea care asculta foarte mult folclor când eram copil. Eu sunt din Onești, județul Bacău. Ascultam foarte mult folclor. În momentul în care mama mea nu a mai existat și a plecat acolo Sus mi-a rămas muzica ei’, a mai spus ea.

Cristina Spătar, o viață liniștită alături de noul iubit

Chiar dacă până acum s-a ferit și și-a ținut viața privată ascunsă de ochii curioșilor, acum Cristina Spătar este o femeie împlinită. Cu toate că are un iubit mai tânăr cu peste 20 de ani decât ea, între cei doi există dragoste adevărată.

Ea a postat pe Instagram o poză în care se află în brațele iubitului său, Tiberiu Vărzaru, făcându-și astfel publică relația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI