Cristina Spătar, în plin proces cu fostul soț. E rușinos ce refuză bărbatul să facă

Cristina Spătar, în plin proces cu fostul soț. E rușinos ce refuză bărbatul să facă
Cristina Spătar, în lacrimi, la TV. Artista se află în plin proces cu fostul soţ. Motivul este ruşinos

După opt ani de căsnicie, Cristina Spătar este în plin proces cu fostul soț. Cântăreaţa trece printr-o adevărată dramă în ultima perioadă. E rușinos ce refuză bărbatul să facă, deşi au trecut patru ani de la separare.

Drama prin care trece Cristina Spătar

Timp de opt ani, Cristina Spătar şi Alin Ionescu au format unul dintre cele mai importante cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Albert şi Aida, însă relaţia lor s-a terminat definitiv în 2016. Cei doi foşti soţi nici măcar nu îşi mai vorbesc iar acum Cristina Spătar se află în plin proces cu fostul soț. E rușinos ce refuză bărbatul să facă.

Se pare că Alin Ionescu nu vrea să plătească pensia alimentară copiilor, aşa cum o cere legea. Din acest motiv, cântăreaţa a fost nevoită să îşi vândă din bijuterii pentru a le putea oferi acestora tot ce au nevoie. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii “La Măruţă”, unde a făcut dezvăluiri incredibile.

”Mi se pare o idee bună să investești în bijuterii. M-au ajutat mult în pandemie când le-am vândut. M-au ajutat să depășesc această perioadă delicată. Divorțul a fost pe loc, la notar. Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată.

Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile. Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, a povestit Cristina Spătar, la Pro TV.

Cristina Spătar, despre iubitul mai tânăr cu 21 de ani

Deşi nimeni nu ar fi zis că relaţia lor va dura, iată că artista în vârstă de 48 de ani şi Tiberiu Vărzaru (27 de ani) se iubesc mai mult ca niciodată. Aceştia locuiesc împreună de mai bine de patru ani şi au o relaţie cu totul specială.

“În pandemie a fost greu, am stat, am gătit și am mâncat. Am fost cu prietenul meu, stăm împreună. El la parter, eu la etaj cu copiii. Așa am găsit casa pe care am închiriat-o. Iubitul meu lucrează în IT acum, nu mai e antrenor fitness. S-a mai și îngrășat între timp, îi place viața, un pahar cu vin, o mâncare.

Suntem împreună de la divorț. L-am cunoscut cu 2 luni înainte de divorț, îi făceam publicitate. Am devenit confidenți și, după divorț, m-a curtat. Diferența de vârstă e mare, dar e bine așa. Cred că eu și cu iubitul meu am fost ceva într-o viață anterioară”, a mai spus Cristina.

Mai mult, tânărul se înţelege extraordinar cu cei doi copii ai săi. De curând, îndrăgostiţii au vorbit chiar şi despre căsătorie.

“Se înțelege bine cu copiii, îi ajută la lecții. Părinții lui sunt intelectuali, super-oameni. Nu vreau să mă mai mărit, hârtia te ajută să pierzi tot ce ai avut. Am primit și un inel. Am discutat despre căsătorie, el își dorește. Dar eu am o vârstă, 48 de ani, iar el are 27 de ani. M-a ajutat și m-a susținut moral, dacă nu era el… Nu îl știe pe fostul meu soț, știe doar ce i-am spus eu în momentele de supărare”.

Urmăriți Playtech.ro și pe