De ce nu a apărut Diana Șoșoacă la Revelionul RTV. Cum motivează senatoarea

De ce nu a apărut Diana Șoșoacă la Revelionul RTV. Cum motivează senatoarea
De ce nu a apărut Diana Șoșoacă la Revelionul RTV

Diana Șoșoacă nu a apărut la Revelionul organizat de postul de televiziune România TV. Senatoarea a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să își facă apariția la programul de sărbătoare realizat de RTV. Ea a menționat că se bucură că a luat o astfel de decizie, și anume, aceea de a nu participa la o „asemenea trădare națională”.

De ce nu a apărut Diana Șoșoacă la Revelionul RTV

Diana Șoșoacă a scris pe Facebook că a refuzat să participe la Revelionul RTV, din cauza faptului că era necesară testarea anti-covid a participanților. Ea a spus că se bucură că a refuzat să participe la „o asemenea trădare națională”.

„Mă bucur din suflet ca am refuzat sa particip la o asemenea tradare națională!”

1. Mi s-a impus testare: adică eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei, impotriva testarii care nu testează nimic, decât pompează bani în buzunarele politicienilor, și eu sa accept testarea ca să particip la o emisiune pentru distracție la TV?

2. Nu sunt artistă! Eu sunt Avocat, Senator al României si demnitatea funcției îți impune anumite limite. Ce au ales alții, este fix problema lor si punctul lor de vedere.

3. Lupt împotriva unor specimene politice care au furat și înstrăinat bogățiile tarii, au desființat industria și agricultura, zootehnia etc, lupt împotriva unor mizerii care calcă în picioare Constituția si drepturile și libertățile cetățenesti și sa aplic dubla măsura?????? Să mă cert cu ei și să le fac plângeri penale, pentru apărarea Poporului român, ca mai apoi sa dansez cu ei și sa rad????? Adică sa îmi trădez principiile și lupta? Și, mai ales, Poporul român?

Cum au putut alții? Este fix treaba lor si imaginea lor în fata voastră!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă, un nou derapaj pe Facebook

Tot Diana Șoșoacă le-a mai transmis susținătorilor săi și că s-a dat „adunarea de război”. Amintim că săptămâna trecută, câteva sute de protestatari AUR au forțat intrarea în curtea Parlamentului, încercând să intre în clădire.

„Ajunge! Sunați adunarea de război! Am păzit o singură lege: să nu ne plecăm genunchii niciodată! în fața nimănui! Libertatea poporului român nu se negociază! Poporul unit învinge!”, a scris Șoșoacă pe Facebook, publicând și un clip din filmul „Burebista”.

Acei manifestanți au protestat împotriva introducerii obligativității certificatului verde la locul de muncă după ce AUR a transmis, în mod greșit, că inițiativa s-ar fi votat în acea zi. Până la urmă, protestatarii au fost opriți de jandarmi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI