Diana Șoșoacă, atac fără precedent la adresa lui Florin Cîțu: „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule”

Diana Șoșoacă, atac fără precedent la adresa lui Florin Cîțu: „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule”
A fost show total in Senat

Diana Șoșoacă a avut un nou derapaj verbal în Senat. De data aceasta, senatoarea l-a jignit pe Florin Cîțu. A fost scandal de proporții în Parlament, unde Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa liderului PNL, Florin Cîțu.  Senatoarea l-a numit „drogat” pe liberal. Totul a pornit în timpul ședinței solemne din Parlament, la 32 de ani de la Revoluția Română din 1989, unde senatoarea a ținut discurs tăios, în care a adresat cuvinte dure celor prezenți.

Scandal de proporții în Parlament

”Pe 21 decembrie, acum două zile, am văzut parlamentari care au înjurat demonstranții din jurul Parlamentului. Țin să vă anunț că unii dintre ei erau revoluționari.

Să știți că îi reprezentați și pe infractori, și pe violatori, și pe criminali, și pe hoți, pe mulți dintre colegii voștri evazioniști.

Încălcați orice normă! Faceți ședințe solemne pline de ipocrizie. Se întorc morții în morminte când văd cât de ipochimeni ați ajus cei mai mulți dintre voi.

Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă și de Crăciun vă urez să fiți mai buni, mai smeriți și să încercați să iubiți poporul român. Trăiască România suverană! Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a spus Diana Șoșoacă în timpul ședinței solemne din Parlament la 32 de ani de la Revoluția Română din 1989.

După discursul Dianei Șoșoacă, Florin Cîțu i-a spus că dacă cere respect, ar trebui să îl ofere.

”Mulțumim, doamna senator. Dacă vrei să fii respectat, trebuie să îi respecți pe ceilalți, în special timpul acordat”, a spus Florin Cîțu.

Senatoarea l-a numit „drogat” pe fostul premier

Diana Șoșoacă l-a făcut drogat pe Florin Cîțu.

”Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule”, a fost replica senatoarei.

Nu este prima oară când senatoarea îl atacă pe Florin Cîțu. Diana Șoșoacă l-a atacat pe liberal și în discursul de la moțiunea de cenzură, din octombrie 2021.

„Voi sunteți cei care ați omorât oamenii, i-ați aruncat în saci. Am fost întrebată de ce nu am mai adus acul. Când o să aduc sacul data viitoare, vă bag în el și închid fermoarul. La coșul istoriei!”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI