Diana Șoșoacă, mesaj pentru Ciolacu, Ciucă, Orban, Cîțu înainte de Revelion: „Poporul român nu-i prost deloc” VIDEO

Diana Șoșoacă, mesaj pentru Ciolacu, Ciucă, Orban, Cîțu înainte de Revelion: „Poporul român nu-i prost deloc” VIDEO
Diana Șoșoacă, la „patru ace”, transmite mesaje dure politicienilor

Nici în ultima zi a anului, Diana Șoșoacă nu uită să le transmită mesaj dure politicienilor români. Într-un clip postat chiar astăzi, pe Facebook, senatorul de Iași le atrage atenția colegilor din Parlament, și nu numai, că ar fi cazul să o lase mai moale. Deocamdată senatorul nu a scăpat de dosarele penale demarate, ca urmare a scandalului în care a fost implicată o echipă de jurnaliști italieni.

Diana Șoșoacă, la „patru ace”, transmite mesaje dure politicienilor

Te-ai aștepta, ca în ultima zi din an, inclusiv Diana Șoșoacă să se ocupe de pregătirile de Revelion, alături de familie. Dar, încă odată, senatorul de Iași surprinde prin modul ales de a încheia anul 2021.

Într-un clip postat astăzi pe contul său de Facebook, Diana Șoșoacă a decis că este momentul să mai transmită un mesaj războinic către politicienii din Parlamentul României, și nu numai.

„Dl Ciolacu, Ciucă, Orban, Cîțu, ce ar fi să începeți să spuneți adevărul și să lăsați România în pace. Iar serviciile, inclusiv cele străine, și discreditați românii pentru că își permit să-și invoce suveranitatea, s-o lăsați mai moale, poporul român nu-i prost deloc.”, a spus Diana Șoșoacă pe Facebook.

Senatorul nu a scăpat de dosarele penale

Finalul de an a adus și noi probleme pentru Diana Șoșoacă. În urma scandalului în care a fost implicată și echipa de jurnaliști italieni de la RAI, Diana Șoșoacă s-a ales cu două dosare penale, atât ea, cât și soțul acesteia.

În urma scandalului, procurorii au luat decizia de a-i acuza pe cei doi pentru ultraj, sechestrare, dar și pentru lovire. Evenimentele au degenerat, după ce echipa de jurnaliști italieni, aflați în biroul acesteia, ar fi fost sechestrată de Diana Șoșoacă.

„Jurnaliştii au vrut să ne ia interviu cu privire la situaţia cu vaccinarea în România. I-am primit, am fost de bună-credință. Ne-au trimis cele trei întrebări, am stabilit că interviu… Consider că a fost o înscenare şi că această echipă a fost coordonată din spate. Eu am solicitat să vină o echipă să verifice cabinetul de avocatură.

Este posibil să fi pus, echipa, droguri în cabinet sau aparatură de înregistrare. Soțul meu nu avea cum să-l lovească pe poliţist. Trei poliţişti au sărit pe soţul meu și i-au pus mâna în gât. Normal, anchete de acest fel nu trebuie să aibă surse să vorbească la adresa mea. Este o manipulare şi mă aștept la ce este mai rău. Mă aștept să fie reținut. Diana Șoșoacă este doamna de fier a României!”., își spunea partea ei de poveste, Diana Șoșoacă.

În altercațiile iscate, după venirea poliției, Silvestru Șoșoacă ar fi lovit-o pe jurnalsita italiană, dar și pe unul din polițiștii aflați la locul cu pricina. După intervenția poliției, jurnaliștii italieni au reușit să fie scoși și duși la secția de poliție pentru mai multe declarații.

Cazul a ajuns și în presa occidentală, după ce RAI difuza materialul integral cu evenimentele din ziua respectivă. În același dosar, soțul Dianei Șoșoacă a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI