Diana Șoșoacă, împlicată într-un nou scandal. ”Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi”

Diana Șoșoacă, împlicată într-un nou scandal. ”Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi”
Ce s-a intamplat in plen

Diana Șoșoacă a avut un nou derapaj, de data aceasta în plenul Senatului. După scandalul cu jurnaliștii italieni, senatoarea este din nou în centrul atenției, iar de data aceasta lucrurile au întrecut orice măsură. Fosta membră AUR și-a amenințat colegii din plenul Senatului și a avut un limbaj scandalos, jignidu-și colegii senatori. Totul a pornit de la protestul de marți, în care mai mulți oameni au sărit gardul Parlamentului. Diana Șoșoacă le-a spus senatorilor că „s-au ascuns ca niște șobolani”.

Diana Șoșoacă a provocat un nou scandal în plenul Senatului

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a făcut, din nou, circ în plenul Senatului. De data aceasta, ea și-a amenințat colegii, în contextul protestului din 21 decembrie. Ea a amenințat senatorii, criticându-i că au stat „ascunși” când oamenii protestau în stradă.

V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a încercat să aibă o intervenție, însă Diana Șoșoacă a întrerupt-o și a jignit-o. Mai mult, în timp ce colega ei se afla la tribună să vorbească, Șoșoacă era live pe Facebook și îi striga injurii.

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională!

Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii?

De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, i-a strigat Diana Șoșoacă senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Injurii, țipete și scandal în Senat

La scurt timp, senatoarea independentă a cerut din nou să fie lăsată să vorbească de la tribună.

”Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere.

Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!

O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus Şoşoacă, referitor la oamenii care au protestat marți.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român.

Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus ea pe înregistrarea live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI