08 mart. 2024 | 20:41

De ce n-a apelat Marina Voica la operațiile estetice până la 87 de ani: ”Multă vreme am arătat bine, acum ce rost mai are?”. Trucul din televiziune care o arată mai tânără EXCLUSIV

EXCLUSIV
De ce n-a apelat Marina Voica la operațiile estetice până la 87 de ani: ”Multă vreme am arătat bine, acum ce rost mai are?”. Trucul din televiziune care o arată mai tânără EXCLUSIV
„Multă vreme am arătat bine, acum, ce rost mai are”

Și, acum, la vârsta de 87 de ani, solista de muzică ușoară Marina Voica și-a păstrat cochetăria. Ea ne-a dezvăluit, în interviul exclusiv pentru Playtech Știri, de ce nu a bătut niciodată la ușa medicului estetician, pentru a scăpa de enervantele riduri. Când va susține un concert de proporții, la Sala Palatului? Răspunsul artistei cu voce inconfundabilă este unul dulce-amar.

Ce spune Marina Voica despre solistele cu operații estetice?

Marina Voica susține că nu are operații estetice, precum alte colege de breaslă, care au trecut pragul vârstei de 70 sau chiar pe cel de 80 de ani. Nu este deloc împotriva acestor retușuri. Artista ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și motivul pentru care nu are intervenții la nivelul tenului:

”Operațiile estetice ajută, desigur, chiar sunt mulți medici iscusiți, în domeniul acesta. care fac minuni, care te fac să arăți cu mulți ani mai tânără. Însă, cum eu am moștenit gena părinților, care au avut un ten frumos, indiferent de vârstă, m-am tot menținut.

Multă vreme am arătat bine, acum, ce rost mai are, lumea s-a obișnuit cu mine așa. Mai folosesc niște creme, de hidratare, deși nu se compară cu operațiile, cremele nu fac minuni, nu au cum. Părul nu mi-a albit total, eu sunt brunetă și am câteva fire de păr alb, pe care le vopsesc. Poate că era mai bine dacă albeam total”.

Citiți și: Cum se simte Marina Voica după operația la inimă. Prima apariție pentru îndrăgita cântăreață

De ce pe micul ecran și pe scenă pare cu mult mai tânără. La ce truc apelează Marina Voica?

Solista care a cunoscut celebritatea cu emoționantul refren ”Și, afară, plouă, plouă”, ne-a mai dezvăluit și de ce la televizor, unde continuă să fie invitată, în emisiunile de divertisment, dar și pe scenă, unde, în ciuda vârstei înainte, cântă și dansează, pare cu mult mai tânără:

”Să știți că, pe scenă și la televizor, arăt mult mai tânără, cu o lumină bine pusă pe chip, de către cel care se ocupă cu asta.

Nimeni nu îmi dă vârsta din buletin”, ne-a mai spus Marina Voica, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

”Încă încap în hainele de acum 60 de ani, de la debutul muzical!”

Fostă gimnastă, în anii tinereții, vedeta și-a păstrat, și odată cu trecerea anilor, talia de fotomodel. Ne-a mai dezvăluit și cine i-a croit superbele rochii, cu care făcea furori pe micul ecran, la TVR, la debutul muzical, în urmă cu mai bine de șase decenii:

”Mai țineți minte rochiile superbe, în care cântam în emisiunile de la TVR? Multe le-am lucrat chiar eu, sunt și croitoreasă.

Câteva le-am păstrat, încă încap în ele, dacă vă vine să credeți! Acum am în jur de 40 de kilograme.

Eu mănânc bine, am poftă, dar nu mă îngraș, așa era și mama, acesta este metobolismul!”, a mai menționat Marina Voica, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Cât cântărește, de fapt, Marina Voica, la 87 de ani: ”Femeile mă invidiază, nu-s doar piele și os. Ce naiba, m-ați și îngropat deja?”. Cu ce probleme se confruntă la Breaza Exclusiv

Marina Voica dorește un concert grandios, la Sala Palatului: ”Până nu e prea târziu!”

Solista de muzică ușoară din ”Generația de Aur”, din care au făcut parte și Corina Chiriac și Angela Similea, își dorește un concert grandios, la Sala Palatului, un spectacol în care să cânte și să danseze cu patos:

”Mi-aș dori, dar știți de ce? Pentru că lumea mă tot recheamă pe scenă, umplu sălile cu spectatori, când mă anunță pe afiș. În plus, cânt cu vocea mea, și la 87 de ani, nu pe înregistrare, dansez, mă îmbrac frumos, fac show.

La Sala Palatului însă mai mereu este ocupat, cu alte concerte. Sper ca până la urmă să fiu invitată, să îmi organizeze cineva un spectacol mare. Până nu e prea târziu!”, ni s-a mai confesat artista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Codul Rutier 2024. Interzis complet pentru șoferi. 10 LUNI fără permis
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro