De ce n-a ajuns Bogdan Mocanu la Survivor România. Cel mai bun prieten al lui Jador a primit interzis

Bogdan Mocanu a primit și el oferta de a merge la Survivor România. Bunul prieten al lui Jador s-a văzut nevoit să refuze oferta Kanal D, cu toate că avea toate atuurile fizice pentru a face față competiției sportive.

Bogdan Mocanu are interzis la Survivor. Medicul l-a avertizat

Bogdan Mocanu a devenit cunoscut odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei. El s-a bucurat de aprecierea publicului și de susținere din partea fanilor, care l-au și întrebat dacă ar fi tentat să plece la Survivor.

Deși inițial plănuia să meargă la Survivor împreună cu Jador, Bogdan Mocanu nu poate participa la cea mai dură competiție sportivă.

Fostul concurent Puterea Dragostei suferă de o boală care îi impune să aibă mare grijă de alimentația sa. Medicul lui Bogdan Mocanu i-a interzis să meargă la Survivor, iar asta pentru că afecțiunea lui nu îi permită să se înfometeze.

Bogdan Mocanu suferă de diabet, motiv pentru care are mare grijă cu mâncarea. El nu are voie prea mulți carbohidrați și este insulino-dependent, ceea ce înseamnă că își face zilnic injecții pentru a își regla glicemia.

Mai mult, riscul pentru Bogdan ar fi fost enorm, pentru că organismul lui ar fi putut intra în șoc hipoglicemic, din cauza lipsei de hrană.

Bogdan Mocanu nu are cum să se ducă acolo. Bogdan Mocanu are un diabet urât și nu are voie, în primul rând cu… el nu poate să mănânce ce mănâncă ăștia. El e cu diabetul grav, el trebuie să facă injecții constant. Zi de zi face insulină, săracu! Am vorbit cu Mocanu, vă dați seama că am vorbit și cu el”, a dezvăluit Perversul de pe Târgu Ocna, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador.

De altfel, concurentul Puterea Dragostei a recunoscut că a fost ofertat pentru a merge în Republica Dominicană, însă a refuzat din cauza afecțiunii de care suferă.

„Mi s-a propus să merg la Survivor, fix când am ieșit din emisiune prima oară, dar diabetul te obligă să mănânci o anumită cantitate de carbohidrați pe zi, să o ai asigurată și dacă nu o ai este o problemă. Eu aș face față, dar diabetul…”, a dezvăluit Bogdan Mocanu pe Instagram.

Bogdan Mocanu s-a ales cu această boală pe fond nervos. În copilărie, el a avut un puternic șoc emoțional provocat de o ceartă pe care tatăl lui a avut-o cu un polițist, la care puștiul a fost martor. La vremea respectivă, omul legii i-a amenințat părintele că-l va trimite la închisoare, iar Bogdan a povestit că a stat nedormit toată noaptea, speriat de perspectiva că va rămâne fără tată.  Acest lucru a dus la o reacție a organismului care s-a transformat în diabet.

Diabetul este o boală cronică, în care organismul nu poate folosi glucidele din alimentație. Glucoza este sursa principală de energie a organismului, însă ca să ajungă în celule are nevoie de insulină, un hormon secretat de pancreas, ce este responsabilă de a menține nivelul glucozei în sânge în limite normale. Diabetul apare, însă, atunci când pancreasul nu produce destulă insulină sau chiar deloc ori nu este folosită corect.

Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador

Bogdan Mocanu și Jador sunt prieteni buni. Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei și au rămas apropiați și în afara competiției.

Cântărețul a izbucnit în plâns, atunci când Georgiana, fata pe care o iubește, i-a transmis un mesaj. Jador a mai plâns și cu alte ocazii, iar prietenul lui, Bogdan Mocanu, i-a transmis acum un mesaj.

„M-am săturat să te văd plângând.  Te iubim și te așteptăm acasă, frățiorul meu de altă mamă!”, i-a spus Bogdan Mocanu lui Jador, într-un InstaStory.

„Sper să învățați și voi lecția asta, să ne uităm pe lângă noi că poate avem ce ne trebuie și să nu mai căutăm prin lume marea cu sarea’, a adăugat Bogdan Mocanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI