Ce s-a întâmplat cu mama lui Jador după ce manelistul s-a accidentat la Survivor România. Probleme mari de tot

Probleme mari pentru mama lui Jador, de la Survivor. Manelistul a avut mai multe probleme de sănătate în cadrul competiției din Republica Dominicană, iar la un moment dat a căzut din picioare de durere. Părinții lui Jador s-au speriat teribil atunci când și-au văzut fiul doborât de durere.

Mama lui Jador, probleme de sănătate

Simona Dumitrache, mama concurentului Survivor, a dezvăluit că i s-a făcut rău instant, atunci când Jador s-a prăbușit. Ea speră ca fiul ei să fie puternic, însă îi este teamă pentru el, având în vedere că probele din competiție devin din ce în ce mai grele.

„ Am făcut 20 tensiune pe loc. Mi-a fost foarte rău, dar m-a întărit Dumnezeu. Sper să nu i se întâmple ceva rău, pentru că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, pentru că eu știu problema lui de sănătate, în schimb îl susțin cât pot, să-i dea Dumnezeu putere și să fie acolo cu el”, a declarat mama concurentului, pentru Wowbiz.

De asemenea, mama lui Jador spune că și ea are probleme de sănătate și că e nevoită să ia în fiecare zi pastile. Ea spune că nu își dorește ca fiul ei să treacă prin ce trece ea și se roagă la Dumnezeu să îi dea putere manelistului. Simona Dumitrache este extrem de îngrijorată de faptul că fiul ei a slăbit și îl compătimește pentru felul în care a ajuns să arate, având în vedere că artistul se îngrijea de aspectul lui fizic și era mereu tuns și aranjat.

„E cel mai important. Eu mi-aș dori să rămână, e foarte ambițios. El cedează atunci când nu mai poate, când nu mai poate cedează singur. Mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile, nu aș vrea și nu doresc nimănui să trăiască așa cum trăiesc eu. Îl văd cât e de slab, ce păr mare are în cap”,  a mărturisit Simona Dumitrache.

Mama lui Jador, supărată că echipa Faimoșilor nu este unită

Simona Dumitrache a mai povestit că pe fiul lui îl afectează faptul că echipa Faimoșilor nu este unită și că băieții nu se implică mai mult în încercarea de câștiga probele.

„Îl afectează în primul rând echipa. Vede că nu sunt uniți și cred că asta îl doare cel mai tare, că nu se pot înțelege ei intre ei. Domnișoara care a intrat acum (n.r- Andreea Antonescu) este fată. Eu nici nu mă așteptam. Nu aș avea nicio pretenție la fete să fie niște sportive, acolo trebuie să ai putere, iar ele au făcut muzică, nu sport”, a mai spus mama lui Jador.

Mama lui Jador: „Nu îmi mai doresc ca Jador să iasă favorit”

De asemenea, mama lui Jador spune că își dorea ca altcineva să iasă favorit în locul cântărețului, că poate în acest fel nu mai existau conflicte.

„ Să știți că am fost foarte emoționată la început( n.r- să îl știe pe Jador favoritul publicului), apoi îmi doream din suflet să iasă favorit…nu știu… nu vreau să dau nume. Voiam să iasă favorit ca să iasă conflictul ăsta dintre ei. Dar acum nu îmi mai doresc, pentru că trebuie să plece fete acasă și le elimină el (n.r- Jador). Lumea nu îl susține că este Jador, cântăreț, ci pentru că e concurent la emisiunea asta. Cel mai mult m-a emoționat mesajul unui medic care mi-a spus că el asculta Beethoven când intra în sala de operație, iar acum ascultă Jador. Și mi-a zis că nu îi e rușine să o spună, pentru că este un copil extraordinar și îi dă energie la muncă”, a mai povestit Simona Dumitrache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI