De ce merge Ramona Olaru la psiholog. Ce le-a povestit lui Dani Oțil și Răzvan Simion

De ce merge Ramona Olaru la psiholog. Ce le-a povestit lui Dani Oțil și Răzvan Simion
De ce a mers Ramona Olaru la psiholog

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost prezentat un material legat de independența în relație și despre cum te ajută terapia să devii independent în relație, dar și altele.

De ce merge Ramona Olaru la psiholog

Ramona Olaru a ascultat sfaturile terapeutului din emisiune și într-o discuție cu Răzvan Simion, ea a dezvăluit că merge la psiholog, pentru a rezvolva anumite probleme și a depăși despărțirile amoroase prin care a trecut. Ramona Olaru a povestit că i s-a întâmplat ca parolele telefonului să-i fie sparte de mai multe ori.

”Mie mi se spargeau parolele. Azi puneam parola si maine era sparta. Eu nu caut in telefoane, ca dacă cauti, găsesti. Cine are o relație cu dependență anxioasă să meargă la terapie, că eu merg la psiholog”, a spus Ramona Olaru azi, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru se simte mai bine ca oricând

Nu este prima dată când Ramona Olaru a dezvăluit că a cerut ajutorul unui psiholog și că acum se simte cu adevărat bine și că știe ce vrea de la un bărbat și ce limite să impună în relație, lucruri pe care înainte nu le știut.

„Deși mi-au trebuit  foarte mulți ani, am ajuns la 32 de ani, ca să realizez foarte multe lucruri, mă simt foarte bine în momentul acesta. Îți dai seama de ce se întâmplă abia atunci când recunoști ce faci, cum reacționezi, ce spui.

Nu pot să spun că a fost un moment anume care a declanșat nevoia asta a mea. Cred că ultimii patru, cinci ani. Și fosta căsnicie și fosta relație, toate întâmplate până în punctul acesta m-au adus să fiu astăzi atât de OK”, spunea Ramona Olaru pentru Cancan.ro. 

„Stima de sine nu a fost  niciodată scăzută. Acesta a fost cel mai bun lucru la mine, tot timpul am avut chestia asta la un nivel foarte crescut. Dar teama de abandon și teama de a nu sta singur au existat tot timpul în mine. Probabil că mai sunt câteva răni de genul acesta, dar, ușor-ușor, le tratez și mă bucur că sunt bine acum. Într-adevăr a fost nevoie de un psiholog și în continuare este nevoie.

Privesc altfel lucrurile și știu ce am de oferit și, în sfârșit, știu ce vreau de la un bărbat. Și am învățat să setez anumite limite, pe care n-am știut niciodată să le setez în relațiile pe care le-am avut, dar acum știu” , a mai adăugat blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI