Ce salariu colosal ar avea Ramona Olaru la Neatza. Nicio asistentă TV nu a câștigat atâția bani

Ce salariu colosal ar avea Ramona Olaru la Neatza. Nicio asistentă TV nu a câștigat atâția bani
Ce salariu colosal ar avea Ramona Olaru la Neatza.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbizul românesc, aceasta fiind prezentatoarea rubricii Meteo a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena1.

Ce salariu colosal ar avea Ramona Olaru la Neatza

Însă se pare că și salariul ei ar fi pe măsura notorietății sale, de vreme ce nicio asistentă TV nu a mai câștigat atâția bani. Pe lângă emisiune însă, blondina este o prezență activă și pe conturile de socializare, iar în timpul liber ea este model, fapt ce îi rotunjește veniturile. Astfel, în postura de asistentă TV, Ramona Olaru ar câștiga un salariu de 3.000 de euro lunar, dar ea mai câștigă bani și din diverse contracte de imagine.

Deși are o carieră de succes pe micul ecran, puțini știu ce studii are, de fapt, Ramona Olaru. Ea este inginer agronom cu acte în regulă, aceasta prezentându-și chiar și diplomele de studii într-una dintre emisiuni. Despre studiile sale, Ramona Olaru a mai făcut însă dezvăluiri, de-a lungul timpului.

”Eu pot să îți plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat. Am căutat liniște. E pământ, nu am nimic. Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătură”, spunea Ramona Olaru.

Ramona Olaru, copilărie marcată de neajunsuri

Ramona Olaru a crescut la fermă, iar copilăria sa a fost marcată de unele neajunsuri, dar și de muncile câmpului.

”Ca să ajung la școală, mergeam pe câmp vreo 7 kilometri, era un câmp de floarea soarelui, îmi intra praful în sandale, care îmi erau și mici pentru că sandalele erau, de fapt, ale surorii mele. Îmi ieșea călcâiul pe afară.”, a povestit Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru obișnuia să își ajute părinții la treburile câmpului, deși unele sarcini erau grele pentru ea.

”Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină.

Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara! (zâmbește)”, mai spunea Ramona Olaru pentru revista VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI