Ce a putut face Cuza la Asia Express. Ramona Olaru sigur se va enerva când va vedea imaginile

Ce a putut face Cuza la Asia Express. Ramona Olaru sigur se va enerva când va vedea imaginile
Ce a putut face Cuza la Asia Express. Ramona Olaru sigur se va enerva când va vedea imaginile

Cuza de la Noaptea târziu, concurent în sezonul actual al emisiunii „Asia Express 2021”, a oferit fanilor săi momente neașteptate. Dacă cineva mai spera ca tânărul se se împace cu frumoasa Ramona Olaru, s-a înșelat amarnic. Ultimele ipostaze vorbesc de la sine!

Cuza s-a „îndrăgostit” la Asia Express

Cuza, pe numele din buletin Iulian Adrian Popescu, participă alături de prietenul său, Emi, la cea mai iubită competiție de la Antena 1. Cei doi au acceptat provocarea Asia Express, pentru a-și testa limitele. Însă, niciunul nu s-a gândit că va fi atât de greu! Ce a putut face Cuza la Asia Express. Ramona Olaru sigur se va enerva când va vedea imaginile.

Recent, celebrul artist a cerut în căsătorie o tânără chiar în cadrul competiţiei. Se pare că fostul iubit al Ramonei Olaru şi-a găsit jumătatea, printre provocările pe care le-a avut de îndeplinit la Asia Express.

Momente savuroase pentru Emi și Cuza

Unul dintre cele mai grele momente în emisiunea „Asia Express” este găsirea transportului. Concurenții trebuie să găsească o maşină cu care să se deplaseze de la o misiune la alta. Din cauza pandemiei de coronavirus, localnicii au devenit neîncrezători şi nu mai răspund atât de uşor rugăminților. Așa se face că Emi și Cuza au întâmpinat dificultăţi în momentul în care au oprit un autoturism pe stradă. În mașina respectivă se aflau două tinere care nu au fost impresionate de rugămințile băieților, ci au preferat să îşi vadă de drum şi să îi lase pe concurenți în stradă.

Însă, surpriză! După aproximativ 10 minute, fetele s-au întors la locul unde se aflau vedetele noastre, pentru a le transporta cu mașina. În momentul în care a văzut asta, Cuza a avut o reacție neaşteptată. Artistul a cerut-o pe una dintre tinere în căsătorie! Bineînțeles că era o glumă, de care turcoaica s-a prins. Până la destinaţie, cei patru aflați în mașină s-au simţit foarte bine.

Ramona Olaru s-a iubit cu tânărul concurent de la Asia Express

După divorțul de iubitul din adolescență, asistenta TV Ramona Olaru părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui Cuza de la ”Noaptea târziu”. Cei doi simțeau că nu pot trăi unul fără celălalt, așa că s-au mutat împreună. Din păcate, iubirea lor nu a durat.

Cuza sau Iulian Adrian Popescu (pe numele real) a doborât recorduri muzicale, de-a lungul anilor. Tânărul a reușit, alături de colegii de trupă, să strângă pe canalul lor de YouTube peste 1.8 milioane de urmăritori. Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei membri ai trupei „Noaptea târziu”, care a fost înființată în urmă cu șapte ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI